nie_wiem_nie 30.01.12, 15:42 co zrobić z dużą ilością suszonych jabłek? samych (nie przetworzonych) nie zjem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_ Re: suszone jabłka 30.01.12, 15:49 Kompot, dodatek do mięs (pieczonych lub sosów), nadzienie do mięs może - tego akurat nie jestem pewna, ale jako jeden ze składników pewnie się nadadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna witryna Re: suszone jabłka IP: *.ip.netia.com.pl 30.01.12, 19:48 Oddaj komuś z dziećmi. Dzieci uwielbiają, jedzą zamiast słodyczy i mają zdrowsze zęby. I wszystko inne. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmopolitesiorbut Re:Zrób kolczyki. 31.01.12, 09:38 Wzoruj się na "sławnej" piosenkarce i propaguj w ten sposób ekologię na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajacowna Re: suszone jabłka IP: *.xdsl.centertel.pl 01.02.12, 13:37 odsprzedaj mi. Zjem kazda ilosc.. uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_wiem_nie Re: suszone jabłka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.12, 09:46 daj adres, za darmo Ci wyślę Odpowiedz Link Zgłoś
zajacowna Re: suszone jabłka 02.02.12, 16:16 ale musisz podac swoj mail.. abym mogla dac adres.... na gazetowego najlepiej... chetnie zaplace... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
miss_coco Re: suszone jabłka 01.02.12, 15:19 Można sparzyć i użyć do ciasta. Robiłam kiedyś mufiny z takimi namoczonymi jabłkami i crumble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: suszone jabłka IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.12, 21:30 suszone to chyba mogą poleżeć, chodzi o takie do kompotu na wigilię czy ci...y jabłkowe Odpowiedz Link Zgłoś