Gość: ewka IP: 150.254.115.* 26.09.04, 15:44 Czy ktoś próbował nowe soki Tymbarku, szczególnie chodzi mi o smaku jabłek antonówek oraz fit z winogronami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1jagoda11 Re: Tymbark 26.09.04, 15:47 Jest pycha!! straznie ie ciesze ze a juz w plastiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: Tymbark IP: *.wroc.zigzag.pl 26.09.04, 19:50 Ja piłam antonówkę - pycha! smak b. naturalny, lekko kwaskowy, ma konsystencję soków przecierowych. podobno jest tam 50% przetartych owoców Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Tymbark 26.09.04, 20:03 a pamiętasz może deklarację producenta na opakowaniu, pod napisem "skład:"? swoją drogą, to muszę tej 'antonówki' spróbować aha, a jak z ceną (bo jeszcze się za tym sokiem nie rozglądałam w sklepach)? w granicach rozsądku czy słono sobie każą płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Tymbark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 22:23 gdzieś przeczytałam że tymbark wlewa do butelek (min) koncentrat soku jabłkowego PRZYWIEZIONEGO Z FRANCJI????CZY TO PRAWDA??? Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt z ziemi polskiej do.. 26.09.04, 22:48 nie wykluczam, że tymbark takie praktyki stosuje, ale ja akurat słyszałam, że to zagranicą (m.in. we Francji właśnie) bardzo są pożądane polskie jabłka i koncentraty z nich (ze względu na genialny aromat), i to z Polski płynie jabłkowy strumień za granice naszego pięknego kraju ;-D Odpowiedz Link Zgłoś