Gość: figa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 22:41 www.geocities.com/thebreadshow/page2.html a jak ktos nowy nie wie ,ze jest tez CHLEB DOMOWEJ ROBOTY to nie trafi ja tez nie wiem jak tam sie dostac tak bezposrednio poprosze o wskazowki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: figa Re: chleb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 22:56 Dzieki Dziuunia , ja to wiem ale czy nie mozna tak zrobic , zeby wejscie bylo nie przez Twoje posty? to nie jest osobiste pytanie , tylko techniczne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: chleb 27.09.04, 23:17 Już rozumiem.Chcesz żeby forum Chleb było podlinkowane na f.Kuchnia?Można tak ale dopiero jak to pierwsze forum się rozwinie,tzn.jak będzie dużo postów i będzie dużo aktywnych uczestników.Trzeba poza tym nudzić o to admina i pisać o tym na forum o Forum.Wtedy podlinkują. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Forum Chleb domowej roboty 27.09.04, 23:22 znajdziesz w wykazie forów prywatnych w kategorii Hobby :-) pozdrawiam i zaprawszam, l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: chleb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 22:56 Figa, alez fajny link! Strasznie mi sie cos stamtad spodobalo, musze sobie upiec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa bagietka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:18 davesbeer.com/Weber_cam/2004/04/la-baguette.html po prawej stronie jest bagietka , pizza i 2 inne fajne chleby Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: bagietka 27.09.04, 23:24 O,świetnie że znalazłaś ten link do bagietki,w dodatku z obrazkami:)Może w końcu upiekę. Odpowiedz Link Zgłoś