baky 30.09.04, 13:42 Japońskie lody z kawałkiem surowego mięsa końskiego, tłuszczu wieloryba, czosnku (Bruno!!!) albo płatków tulipana... Coś dla każdego... hihi... mdn.mainichi.co.jp/photospecials/0406/icecream04/00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Coś dla smakoszy o mocnych nerwach :O)) 30.09.04, 13:46 link się nei otwiera :( a jak dla mnie najbezpieczniej brzmią te z dodatkiem płatków tulipana :) Odpowiedz Link Zgłoś
baky Mnie się otwiera 30.09.04, 13:55 Trzeba kliknąć. Potem z prawej strony (na belce) Photo specials i na samym dole SĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar poprawiony link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:56 mdn.mainichi.co.jp/photospecials/0406/ice-cream04/00.html a japonczycy rzeczywiscie maja czasem dziwne polaczenia :) chociaz slodkie ciastka z fasola nie sa zle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: poprawiony link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:00 a tak na marginesie, to chcialbym miec taka roznorodnosc smakow w lodach dostepnych w polsce, ale pewnie sie nie doczekamy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: poprawiony link IP: *.proxy.aol.com 30.09.04, 15:49 mdn.mainichi.co.jp/photospecials/0207/ice-cream/1.html Poklikać "back" & "next". Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Coś dla smakoszy o mocnych nerwach :O)) 30.09.04, 14:03 Wiesz, a jakby tak lody: śledziowe, z cebulą kurczacze z sambalem szpinakowe z rokpolem golonkowe z musztardą wiele jest możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille Re: Coś dla smakoszy o mocnych nerwach :O)) IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 30.09.04, 20:10 Pisalam juz kiedys, ze w restauracji Copernicus w Krakowie jadlam lody kminkowe...baaaaardzo dobre byly! A tu sie mobilizuje juz od lat, zeby sprobowac lodow czosnkowych, ale cos mi nie wychodzi. Jesli sie kiedys w koncu zdecyduje, to napisze jakie wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille Re: wlasnie przegladam.... IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 30.09.04, 20:38 nowe wydanie mojego ukochanego magazynu Gourmet i jest przepis na lody bazyliowe! Czyli lody "wyszly z ukrycia", innymi slowy "anything goes"! Odpowiedz Link Zgłoś