Gość: Pichciarz IP: *.proxy.aol.com 23.10.04, 01:39 Moja, własna: KUCHNIA zaczyna mnie nudzić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nobullshit Re: Degeneracja 23.10.04, 02:28 "Dobre rady": - pozapraszaj gości - gotując dla innych na nowo odkryjesz uroki właśnej kuchni - jak oprowadzając przyjezdnych inaczej patrzymy na własne miasto - wróć do podstaw - chyba podobało Ci się gotowanie rosołu - pójdź dalej w tym tradycyjnym kierunku - albo wręcz przeciwnie - ugotuj coś, przed czym zawsze wymiękałeś - chyba że nic takiego nie ma - :)) Z mojego punktu widzenia - wiecznego braku czasu - masz luksusowy kłopot. Ale, jak wiadomo, puntk widzenia zależy od punktu siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Degeneracja 23.10.04, 11:52 Gość portalu: Pichciarz napisał(a): > Moja, własna: KUCHNIA zaczyna mnie nudzić... Dlaczego? I jakie widziałbyś zmiany, żeby przestała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylka Re: Degeneracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:42 hehe, ja widzę radę: zacznij jadać "na mieście", to zobaczysz, jak szybko ci się znudzi i zatęsknisz za własną kuchnią fanaberie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Degeneracja 23.10.04, 15:51 Analiza tekstu podpowiada, że to nie własna kuchnia mu się znudziła, lecz degeneracja jest własna (znaczy - Pichciarzowa), a nudzi go KUCHNIA... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Degeneracja 23.10.04, 15:53 jesli dobrze rozumiem ze KUCHNIA Pichciarza nudzi to chyba niefajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylka racja :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:54 brunoschu, jak zwykle przywołujesz mnie do porządku ;-) ale to nie zmienia postaci rzeczy - myslę, ze zapoznanie się dogłebne z wynalazkami podawanymi w miejscach publicznych moze rozbudzić ciekawość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylka Re: Degeneracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:56 no, jeszcze chyba, że chodzi o forum kuchnia (choć to nie takie oczywiste) a to chyba akurat nie degeneracja tylko zdrowy objaw (zjedzą mnie zaraz forumowicze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Degeneracja 23.10.04, 15:57 a ile czasu Pichciarz już jest na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liska Re: Degeneracja IP: 81.210.125.* 23.10.04, 16:00 cóż, jak mi się coś nudzi, po prostu przestaję tam zaglądac i nie zawracam innym głowy moim znudzeniem. Bo jeśli inni się czują gdzieś fajnie i nienudno, to co ich obchodzi to, że mnie przestało to kręcić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Degeneracja IP: *.proxy.aol.com 23.10.04, 16:30 A co mnie ma obchodzić co ciebie kręci? W tym rzecz czy aby nie ma tutaj coraz więcej postów typu "nie zawracaj mi głowy" i "co mnie to obchodzi". Czy jest to "moje forum", czy też jest to "nasze forum". Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica forum jest nasze, wasze i ich 23.10.04, 16:35 i właśnie jedna osoba nie powinna narzucać tonu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: forum jest nasze, wasze i ich IP: *.proxy.aol.com 23.10.04, 16:54 Niektórzy forumiarze są bardziej aktywni niż inni. Ani to źle, ani to dobrze - jeśli jako tako na temat (gotowanie...?). Odpowiedz Link Zgłoś