Dodaj do ulubionych

chińskie grzybki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:16
dostałam słoiczek chińskich grzybków. co mogę wykombinować dobrego?
Obserwuj wątek
    • Gość: marghe_72 Re: chińskie grzybki IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 21:21
      jakich?
      • pejsik Re: chińskie grzybki 27.12.04, 21:30
        zapewne mun, tylko czy suszone czy w zalewie octowej czy... jeest wiele
        mozliwosci.

ja je uwielbiam. kazdy rodzaj. wiec jak nie wiesz co z nimi zrobic to ja ci
        podam moj adres i mozesz je mi podeslac:)
        • Gość: myszz Re: chińskie grzybki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:33
          marynowane-mun, firma rolnik

pejsik , mozesz przyjechać do mnie, zrobić coś dobrego, to załapiesz się na co nieco:)
          • pejsik Re: chińskie grzybki 27.12.04, 21:42
            podejrzewam ze mam daleko:)

mozesz dodac do jakiejs salatki (np. z tunczykiem)z obowiazkowa obecnoscia
            kukurydzy. mozesz dodac do jakiegos sosu do makaronu. albo na pizze. ja lubie z
            twarozkiem. ja je lubie wogole. tylko ciut drogie..
            • Gość: myszz Re: chińskie grzybki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:44
              a co z tym twarożkiem?

ps. jestem z opolskiego
              • pejsik Re: chińskie grzybki 27.12.04, 21:50
                no to przynajmniej zachodnia granica... ja ze szczecina.

z tym twarozkiem to tylko dla amatorow, bo to zadna wykwintna potrawa tylko
                taki misz-massz. (prawie jak myszz mi wyszlo:) ). twarozek taki grani, w ktorym
                jest koniecznie duuuzo smietanki i jest slodkawy, do tego szczypiorek, ostra
                papryczka, sol ziolowa pieprz i wlasnie grzubki. ja tak lubie. ale z dan to
                najlepiej do spaghetti
                • Gość: myszz Re: chińskie grzybki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:55
                  mam serek wiejski , grani nie lubie jutro zrobie sobie na śniadanie :) ciekawe czy będzie jadalne hhihi

jakbyś jechala w gory to zapraszam na przystanek do mnie:)
                  • pejsik Re: chińskie grzybki 27.12.04, 23:49
                    zdarza mi sie jezdzic ta trasa wiec uwazaj... naleze do grona osob ktore lubia
                    poznawac nowych ludzi, mam znajomych w calej POLSCE< BO JAK NAWET W JEDNYM Z
                    WATKOW NAPISALAM INTERESUJA MNIE TAKIE LOKALNE KULTURY (whoops, znow mi sie
                    shift zablokowal) tak wiec jeszcze skorzystam z zaproszenia:) aha, do serka ta
                    papryczka jest istotna, tylko nie wiem czy lubisz ostre...
                    • Gość: myszz Re: chińskie grzybki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:53
                      trochę jestem w strachu co to za mikstura wyjdzie ale spróbuje:)

jak bedzie ci po głowie chodziła jakaś wycieczka nie ma sprawy zapraszam, adres podam na @gazetową jutro, dzisiaj nie mam siły sie logować:)
                      • pejsik Re: chińskie grzybki 28.12.04, 00:12
                        szczegolnie ze to logowanie to bieda z nedza. trzeba cierpliwosci jak ztad do
                        chin i spowrotem. mnie juz kilkanascie razy dzis wylogowalo...
                        dzieki za goscinnosc.

tylko ze slodkosc tego serka delikatna nadaje temu smak. ale jak kto lubi.
                        musisz sama pomyslec czy lubisz takie kombinacje. a na obiad jednak
                        konsekwentnie radze to "spaghetti". baaaardzo dobre.
                        • pejsik Re: chińskie grzybki 28.12.04, 21:10
                          i jak serek smakowal?
                          • myszz Re: chińskie grzybki 29.12.04, 09:09
                            no, pojadłam.. nie powiem, buuuu niedobre :(

reszte zrobie ze spagetti
                            • pejsik Re: chińskie grzybki 29.12.04, 11:15
                              szkoda, przykro mi... ale jakbys nie sprobowala to bys nie mogla powiedziec ze
                              tego niee lubisz:)
    • brown_sugar Re: chińskie grzybki 29.12.04, 11:32
      A ja najbardziej lubię wpłowinę z grzybami chińskimi. Co prawda zazwyczaj
      kupuje suszone. Gotujesz wołowinke jak na gulasz a pod koniec gotowania
      dodoajesz grzybki. To sie tak fajnie wszystko klei, o i smak pycha. Podaje z
      ryżem i surówką z białej kapusty na kwaśno.

Mniammm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka