Gość: samantaa IP: 212.244.54.* 06.02.05, 13:55 hej! znacie moze przepis podbny do klusek makiem? chodzi mi o postać makaronu na słodko z jakimis sosami i dodatkami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pik Re:Sprecyzuj postać klusek... IP: *.gdynia.mm.pl 06.02.05, 16:17 Co nazywasz kluskami?Makaron czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia-bt Re:Sprecyzuj postać klusek... IP: 80.51.206.* 06.02.05, 16:34 "postać makaronu na słodko" na moje chodzi o makaron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: kluski na słodko IP: *.access.telenet.be 06.02.05, 16:55 Przepis stary jak stolowki szkolne Makaron polac maslem , posypac bialym serem i cukrem Pewnie nie o taki "specjal" ci chodzi ale dzieciaki to nawet lubily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samantaa Re: kluski na słodko IP: 212.244.54.* 06.02.05, 18:24 tak, chodzi mi o makaron z bajerami. co proponujecie? prosze o przepis na jakiś sosik czy cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: kluski na słodko IP: *.access.telenet.be 06.02.05, 19:06 To moze cos podobnego jak pierogi z jagodami ? Jagody/inne owoce , cukier ,smietana i makaron Lub zapiekany z pieczonymi jablkami i cynamonem podobnie jak ryz Albo slodko- pikantny sos z kurczakiem na bazie curry , imbiru , chilli ,czosnku , mango lub kokosu (ja takie cos robie z ryzem ale mozna sprobowac z makaronem czemu nie ?) Jak widac jedzenie klusek na slodko nie jest chyba za bardzo popularne Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: kluski na słodko 06.02.05, 20:12 to nie kluski, ale moze: pierogi z pomarańczami z sosem z orzechow wloskich, cukru, masla i rumu. Odpowiedz Link Zgłoś