Gość: w_joanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 12:32 No, nabralam ochoty na pierwsze w życiu pulpety. Czy mogę je zrobić teraz zaraz, zagotować i zamrozić? I później co? normalnie rozmrozić i gotować? czy to wogóle ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: pulpety-jak przechować? 19.03.05, 12:38 zamrazam upieczone "meatballs" takie w stylu szwedzkim po kilkanascie, w plastikowym pojemniku, potem je tylko wrzucam do sosu i tam sie powoli bezpiecznie rozmrazaja mysle ze gotowane wygodniej zamrozic z sosem w ktorym sie przygotowywaly Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: pulpety-jak przechować? 19.03.05, 12:47 Ja zamnroziłam, ale nie było jeszcze próby odmrożenia:) 16%VOL 22%VAT takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_joanna Re: pulpety-jak przechować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 12:50 dzięki, jesteście niezastąpione :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liki Re: pulpety-jak przechować? IP: *.rw16.WP47.optinex.pl / 80.51.144.* 19.03.05, 21:13 ja często gotuje dużo pulpetów, i w gotowym już sosie zamrażam i potem kiedy mi potrzeba rozmrażam po kolei i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś