Gość: (; IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 19:08 Co polecacie do smarowania chleba?? taka bogata oferta rynkowa,że zgłupieć mozna, a co inny to gorszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: jakiś dobry serek na kanapkę bym zjadła.... IP: *.chello.pl 03.04.05, 20:55 Zrobiłam zwykły biały ser ze szczypiorkiem i rzodkiewką . Pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
tu_nia1 Re: jakiś dobry serek na kanapkę bym zjadła.... 03.04.05, 21:14 Z kupnych to tylko Toska, najlepiej z cebulką (chociaż też sie popsuła odkąd sie nazywa Turek). A najbardziej lubię zwykły twarożek i dodatki według smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beataaas Re: jakiś dobry serek na kanapkę bym zjadła.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 08:24 Almette śmietankowy. Odpowiedz Link Zgłoś
em_es Re: jakiś dobry serek na kanapkę bym zjadła.... 04.04.05, 09:01 ja lubię serki Ostrowia, różne smaki Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: jakiś dobry serek na kanapkę bym zjadła.... 04.04.05, 09:31 PRESIDENT Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: jakiś dobry serek na kanapkę bym zjadła.... 04.04.05, 09:32 PRESIDENT - ostatnio udało mi się kupić za 4,5 trzy serki, oliwkowy, smietankowy i z orzechami, poprostu reelka, pyszny jest tez z pieprzem cayenne, z orzechami smakuje bardzo oryginalnie i ma mily zapach, polecam, sa bardzo puszyste i smakowite... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaterina Re: jakiś dobry serek na kanapkę bym zjadła.... 04.04.05, 10:15 Twój smak :) Naturalny albo z chrzanem. I jak pysznie sie zapieka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: jakiś dobry serek na kanapkę bym zjadła.... 04.04.05, 10:34 Capri :) Żółte są pyszne, pleśniowe... Ostrowia - bo inne "smarliwe" mi ostatnio nie podchodzą. Topiony z pestkami słonecznika :D Odpowiedz Link Zgłoś
melissa79 Re: jakiś dobry serek na kanapkę bym zjadła.... 04.04.05, 10:46 eee te Ramy strasznie margaryną zajezdzają :-((( to juz najlepiej chrzanową jesć bo zabija ten smak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go Re: jakiś dobry serek na kanapkę bym zjadła.... IP: *.polkomtel.com.pl 04.04.05, 10:47 Piątnica - Twoj smak - ja najbardziej lubię naturalny President - z pomidorami, pycha!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: jakiś dobry serek na kanapkę bym zjadła.... 04.04.05, 10:51 tak: wszystko z Piątnicy, Ostrowia naturalna ble: ramabonżur, Toska/Turek Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica self made :-) 04.04.05, 11:26 serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem... bo na pomidorki to jeszcze chwilę trzeba poczekać... niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
em_es Re: self made :-) 04.04.05, 12:04 Oczywiście Luna, że self made najlepszy, nie wspominałam, bo pytano o sklepowe :) Ja właśnie przerabiam rzeżuchę - oczywiście jak co roku wysiałam tak, że wyrosła tydzień po świętach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: jakiś dobry serek na kanapkę bym zjadła.... 04.04.05, 11:59 Zwykly topiony - zapakowany w złotko bardzo dokladnie oblepiające zawartość, posypany dużą iloscia kminku. Ostatnio w ogole kminek dosypuje do wszystkiego, nie wiem czy to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś