Gość: farmer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:39 Polskie oczywiscie! sprowadzaja co prawda z zagranicy (Chiny!), ale ani to smaczne, ani aromatyczne, po prostu trawa lepiej smakuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: LUDZIE JEDZCIE TRUSKAWKI !!! 08.06.05, 14:43 ja kupuje WYŁĄcznie polskie-popieram naszych rolników-a, ze najsmaczniejsze są polskie, to wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: LUDZIE JEDZCIE TRUSKAWKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:51 ja jem wyłącznie polskie z własnego ogrodu pycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: LUDZIE JEDZCIE TRUSKAWKI !!! IP: *.access.telenet.be 08.06.05, 15:03 Niedlugo jade do Polski , licze na wysyp truskawek i innych dobrych owocow i jagod ( zbieranych w lesie wlasnorecznie) O juz nie moge sie doczekac ! Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Re: LUDZIE JEDZCIE TRUSKAWKI !!! 08.06.05, 15:56 Jeszcze nie kupuję " do jedzenia " bo są jeszcze za drogie . Ale kiedy będą tańsze , będę kupować tylko polskie . Odpowiedz Link Zgłoś
heidiklum Czy w lipcu beda truskawki? 08.06.05, 17:00 Sama idea kupowania truskawek z Chin, przyprawia o dreszcze. Ile swinstwa na to musza prysnac, zeby przetrwaly podroz... Poza tym, smak naszych polskich truskawek jest naprawde niepowtarzalny - wiem co mowie - mieszkam w Niemczach, bywam w Belgii i Holandii - b. rzadko truskawki te pachna, a smakuja naprawde sporadycznie. Eech - mam nadzieje, ze objem sie nimi w Polsce - czy na przelomie czerwca i lipca moge sie ich spodziewac, ktos wie?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmer Re: Czy w lipcu beda truskawki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 08:06 mozesz sie spodziewac :) Odpowiedz Link Zgłoś