zofia35 15.09.05, 11:28 Mam w zamrażalce ligawe,chcaiłabym zrobić rolady z pieczarkami i takie tam.CZy już gotowe rolady z sosem mogę znowu zamrozić??Wiem że się nic dwa razy nie mrozi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zofia35 Re: mięso 15.09.05, 16:00 Dzięki,bo chyba bym pękła gdybym to wszystko miała zjeść.Miałam to mięso poporcjować,ale nie do końca wiedziałam co z tego zrobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: mięso 15.09.05, 16:16 A teraz będziesz miała zamrożone gotowe danie i przyda się na szybki obiad gdy czasu będzie brakować :) Odpowiedz Link Zgłoś
a50 Re: mięso 15.09.05, 18:07 Życzę powodzenia przy rozbijaniu mięsa na roladki. Ligawa jest b. ścisłym mięsem i raczej nadaje się na pieczeń w całości. Chyba, że pokroisz na cienkie plastry i zrobisz roladki bez rozbijania, ale wtedy będą mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
zofia35 Re: mięso 15.09.05, 20:19 Pokroję ją na krajalnicy dosyć cięko,więc może nie będę miała aż takich problemów. Kupiłam ją podczas chwili słabości,wyglądała tak ślicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś