Gość: rewka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:20 Gdzie kupic ten specyfik , i doczego stosować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Trawa cytrynowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:23 w kuchni tajskiej. ja kupuję w Niemczech albo w Czechach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: Trawa cytrynowa? IP: *.acn.waw.pl 08.01.06, 21:56 w Polsce też jest dostępna w sklepach z orientalną zywnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anew Re: Trawa cytrynowa? IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 22:52 Ja widziałam pierwszy raz w LIDLu. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Trawa cytrynowa? 08.01.06, 23:47 Hej!Ja kupuję w W-wie w hurtowni wietnamskiej na ul. Barona/boczna Okopowej. Chyba co czwartek mają dostawy zieleniny wschodniej./imbir,liscie curry, kapusty chińskiej,cebuli,i innych/Polecam również rózne odmiany ryżu,gotowych/świeżych imrożonych potraw/ oraz różne sosy,przyprawy,półprodukty- nori,papier ryżowy,herbaty.Trawy cytrynowej używam do mięsa,ryb, i ryżu po indonezyjsku. Odpowiedz Link Zgłoś