Gość: szarotka! IP: 212.14.9.* 08.01.03, 10:24 Chcę zrobić jako "coś ciepłego" gołąbki z kaszą gryczana i grzybami. Co dodatkowo do tego ?? Pieczywo + Będą wdzięczna za pomysł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania_76 Re: co do gołąbków? 08.01.03, 11:28 Może zamiast pieczywa tylko ziemniaki z wody posypane koperkiem + sos z gołąbków? Domyślam się, że sos będzie grzybowy i właśnie śliną zakapałam całą klawiaturę ;) mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: co do gołąbków? IP: *.tele2.pl 08.01.03, 19:43 golabki - przynajmniej dla mnie - to danie samo w sobie, bez dodatkow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: co do gołąbków? IP: *.we.client2.attbi.com 08.01.03, 16:05 Gość portalu: szarotka! napisał(a): > Chcę zrobić jako "coś ciepłego" gołąbki z kaszą gryczana i grzybami. > Co dodatkowo do tego ?? Pieczywo + > Będą wdzięczna za pomysł Uuuu... jak to dobrze brzmi!! Nie robilam nigdy z kasza gryczana jedynie jaglana i tez bylo b. dobre!! Tez bym dodala kartofelki. A grzyby jakie ? Pieczarki czy inne ? Ale by to dobre wyszlo z kasza gryczana i kaniami w srodku a do tego ziemniaczki z sosem z maslakow lub kurek !!! U.... Komputer zaraz wybuchnie !! Uciekam po sliniak !! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: co do gołąbków?w srodku;-) IP: *.tele2.pl 08.01.03, 17:05 osobiscie nie robie golabkow, jadam niekeidy, wiekszosc jest z ryzem. a pameitam golabki mojej babci, ktore byly genialne, bo zamiast ryzu dawala...peczak. Sprobujcie kiedys;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: co do gołąbków? IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.01.03, 19:07 Często robię gołąbki z kaszą gryczaną i grzybami. Do tego sos grzybowy< pieczarki> na wywarze z borowików oczywiście borowiki też pokrojone cieniutko. NO I CHLEBEK I TYLKO CHLEBEK :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarotka1 Re: co do gołąbków? IP: 212.14.9.* 09.01.03, 11:29 Gołąbki będa z kaszą gryczną i suszonymi grzybkami (własnoręcznie uzbieranymi - niestety - nie borowikami). Tez myślę, że wystarczy sosik grzybowy i ziemniaczki lub pieczywko. Chciałam sie tylko upewnić, czy sa może jakieś wyszukane dodatki. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś