Gość: Aska IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 12:32 Hej, Czy zna ktos stronki www z przepisami uwzgledniajacymi sposob odzywiania Montignac? Z gory dzieki asiar@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
givenchy Re: MONTIGNAC 09.01.03, 12:35 Własnie wczoraj kupiłam książkę z przepisami uwzgl. dietę Montignaca (można dostać w supermarketach - ja kupiłam w Auchan-e w Piasecznie). Książka pt. "Szybko i szczupło" - nie pamiętam teraz autora. Kosztuje ok 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_wu Re: MONTIGNAC 09.01.03, 15:15 Autorem jest Ria Tummers. Ja rowniez nie znam strony z przepisami, ale moze masz czas i pobawisz sie z wyszukiwarka:). Ja posiadam dwie ksiazki, wersje polska i angielska. Jezeli zechcialabys, moge podac jakies przepisy Ci potrzebne. Mam pare sprawdzonych:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: MONTIGNAC IP: *.tele2.pl 12.01.03, 19:24 wystarczy wejsc na www.google.com.pl i wpisac Mont. w wyszukiwarke............ Odpowiedz Link Zgłoś
beacik Re: MONTIGNAC 10.01.03, 11:40 Oficjalna, angielska strona Montignac'a: www.montignac.ca/eng/aabon_en.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: MONTIGNAC IP: *.tele2.pl 12.01.03, 19:27 www.dieta.info.pl/metoda_montignac_nie_jest_trudna.htm Odpowiedz Link Zgłoś