Dodaj do ulubionych

przepisy na dania bardzo niskowęglowodanowe?

24.11.06, 12:45
macie jakieś pomysły? sałatek z jajkiem i tuńczykiem mam już serdecznie dość, może coś na ciepło? Nie mam pomysłu :) a dietę trzeba trzymać ;)
Obserwuj wątek
    • mrowax Re: przepisy na dania bardzo niskowęglowodanowe? 24.11.06, 12:59
      hmm tutaj widzę, że są opisy diety niskowęglowodanowej !!! goole ja też mam ;) Niestety przepisów brak, ja tez mam problem z tą dietą, bo nie mam pomysłów na jedzonko ;(
    • roseanne Re: przepisy na dania bardzo niskowęglowodanowe? 24.11.06, 13:15
      brokuly z pary posypane migdalami
      do tego wszystkie dozwolone miesa i ryzy - gotowane, pieczone, z grila
      fasolka szparagowa, ugotowana na parze, zmieszana w posiekanym jajkiem :P i
      oliwa
      brukselka- duszona z odrobina masla i przypraw, pod przykrywka, prawie bez wody
      cukinia pokrojona w plasterki, posypana sola i bazylia, + oliwa - do piekarnika

lekko podduszona kapusta, tak jak przygotowywana wiosenna
      • roseanne pomylka edytora- RYBY, nie ryzy :) nt 24.11.06, 13:16

• Gość: mika Re: przepisy na dania bardzo niskowęglowodanowe? IP: *.acn.waw.pl 24.11.06, 13:16
      Dieta Plaz Poludniowych w pierwszej fazie to dieta b niskoweglowodanowa. Mam
      nadzieje, ze wiecie, iz takie jedzenie jest BARDZO szkodliwe, m.in. dla nerek,
      bo nastepuje silne zatrucie organizmu produktami z przemiany bialek. Naprawde
      mozna sobie trwale uszkodzic narzady wewnetrze.

Tu jest forum na ten temat i pewno takze przepisy:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20960
      • roseanne Re: przepisy na dania bardzo niskowęglowodanowe? 24.11.06, 13:54
        dziekuje za namiary na forum

jesli z polecenia i pod kontrola lekarza to chyba nie takie znow pieklo? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka