czosnek-power 24.11.06, 12:45 macie jakieś pomysły? sałatek z jajkiem i tuńczykiem mam już serdecznie dość, może coś na ciepło? Nie mam pomysłu :) a dietę trzeba trzymać ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowax Re: przepisy na dania bardzo niskowęglowodanowe? 24.11.06, 12:59 hmm tutaj widzę, że są opisy diety niskowęglowodanowej !!! goole ja też mam ;) Niestety przepisów brak, ja tez mam problem z tą dietą, bo nie mam pomysłów na jedzonko ;( Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: przepisy na dania bardzo niskowęglowodanowe? 24.11.06, 13:15 brokuly z pary posypane migdalami do tego wszystkie dozwolone miesa i ryzy - gotowane, pieczone, z grila fasolka szparagowa, ugotowana na parze, zmieszana w posiekanym jajkiem :P i oliwa brukselka- duszona z odrobina masla i przypraw, pod przykrywka, prawie bez wody cukinia pokrojona w plasterki, posypana sola i bazylia, + oliwa - do piekarnika lekko podduszona kapusta, tak jak przygotowywana wiosenna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: przepisy na dania bardzo niskowęglowodanowe? IP: *.acn.waw.pl 24.11.06, 13:16 Dieta Plaz Poludniowych w pierwszej fazie to dieta b niskoweglowodanowa. Mam nadzieje, ze wiecie, iz takie jedzenie jest BARDZO szkodliwe, m.in. dla nerek, bo nastepuje silne zatrucie organizmu produktami z przemiany bialek. Naprawde mozna sobie trwale uszkodzic narzady wewnetrze. Tu jest forum na ten temat i pewno takze przepisy: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20960 Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: przepisy na dania bardzo niskowęglowodanowe? 24.11.06, 13:54 dziekuje za namiary na forum jesli z polecenia i pod kontrola lekarza to chyba nie takie znow pieklo? :) Odpowiedz Link Zgłoś