momas 05.06.08, 10:55 film.onet.pl/zwiastuny/0,60350,,,322,fotonews.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: koniec SmaczneGo 05.06.08, 11:00 Uff, misyjna telewizja z przepisami do kupienia przy pomocy sms-a poszla precz. Nie wiem, jak im sie udalo spaprac fajny format, ale udalo. Angielska wersje ogladalam z przyjemnoscia, bo byla w niej sympatyczna atmosfera i wiele fajnych inspiracji, polska byla nerwowa i nijakich inspiracji w niej sie dopatrzyc nie moglam. Swoja droga - ciekawe, co tvp wymysli teraz, bo pewnie cos wymysli. :( czy :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: koniec SmaczneGo 05.06.08, 11:05 masz rację - spaprali tak, ze gorzej chyba się nie dało. Ten program powodował u mnie wewnętrzne rezdrganie nerwowe. (Nie, nie jestem masochistką. Oglądałam dwa programy - jeden by sprawdzić jak zrobili, drugi - bo dałam im jeszcze szansę. Potem dałam sobie spokój.) Przepisy płatne - to był jeden wielki skandal, moim zdaniem. : przy oryginale relaksowałam się Odpowiedz Link Zgłoś
em_es czas najwyższy 05.06.08, 11:53 co prawda wg prowadzącej ktoś to jednak oglądał: "- Strasznie mi przykro, że już nie będzie tego programu. Decyzje TVP są dla mnie niezrozumiałe, bo przecież "SmaczneGO!" cieszyło się popularnością - powiedziała w "Super Expressie" Bończyk." ja spróbowałam raz - nie do wytrzymania, goście ok, potrawy ciekawe, ale prowadząca poniżej wszelkiej krytyki Odpowiedz Link Zgłoś
mwookash Raz czy dwa widziałem, nie miałem ochoty na więcej 05.06.08, 13:07 właśnie prze prowadzącą Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Raz czy dwa widziałem, nie miałem ochoty na w 05.06.08, 13:15 Wspominam mile, ale chyba dlatego,że byłam w jendym z odcinków gościem. Kucharze przesympatyczni, poznałam Marcina i Damiana, rewelacyjni faceci z niesamowitym poczuciem humoru. Po nagraniu siedzieliśmy do późnych godzin prawie że rannych. Niestety Pani Olga nie dała się nam bliżej poznać. Cóż szkoda- u mnie wywołuje ten program pewien sentyment ale nie jestem obiektywna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
em_es no właśnie dlatego napisałam 05.06.08, 13:28 że wyłącznie dzięki rowadzącej program nie dał się oglądać, kucharzy i gości absolutnie nie krytykowałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie a mnie Ci kucharze do szewskiej pasji doprowadzali 05.06.08, 13:33 bardziej niż Bończyk. Szczególnie ten co w ambasadzie australijskiej gotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
em_es e tam, kucharze byli ok, w porównaniu 05.06.08, 21:32 z miotającą się panią Bończyk to nawet doskonali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reniferek Re: e tam, kucharze byli ok, w porównaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 23:54 Program koszmarny , beznadziejny i bardzo denerwujący . Bardzo się dziwię , że mógł tak długo trwać . Takiej nienawiści do żadnego programu jeszcze nie czułam - nawet nie wiem dlaczego . Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie no widzisz, ja mam widocznie inaczej niż wszyscy 06.06.08, 07:16 bo Bończyk mnie rzeczywiście irytowała, ale ten kucharz od ambasady o matko, gołymi rękami bym udusiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: czas najwyższy 05.06.08, 18:05 em_es napisała: > ja spróbowałam raz - nie do wytrzymania, goście ok, potrawy ciekawe, ale > prowadząca poniżej wszelkiej krytyki Też tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.serwusowa Re: koniec SmaczneGo 05.06.08, 14:30 Obejrzalam 5 minut, bedac w Polsce. Tylko tyle wytrzymalam. Straszna lipa :( Natomiast oryginal lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwaczarmi Re: koniec SmaczneGo 05.06.08, 17:06 Wydaje mi się, ze nie w publicznej telewizji, tylko w prywatnej, nie w takiej formule i tak bez dużej dozy dyletanctwa - wówczas byłby to program ok. Zdzierżyłem tylko - jeden i to niecały - odcinek. Za to namiętnie oglądam produkcje VOX, choć nie są po polsku :) Das perfekte Dinner, Unter Volldampf, Die Koch Arena. To są programy. Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie ja bardzo lubiłam koch duel niemieckie 06.06.08, 07:12 te zna VOX. Kiedy lecą te wymienione przez Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwaczarmi Re: ja bardzo lubiłam koch duel niemieckie 06.06.08, 11:50 Juz chetnie odpowiadam: - Das perfekte Dinner: pn-pt 19.00-19.50 - Unter Volldampf: pn-pt 19.50-20.15 - Die Koch Arena - sezonowo, w zależności, ile odcinków nagrali, najbliższy dziś o 20.15 - Das perfekte Promi Dinner: nd 20.15-22.40 Koch Arena już dziś o 20.15!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: koniec SmaczneGo 06.06.08, 12:15 NIe dałam rady obejrzeć ani jedego odcinka. Za nerwowo, nieskładnie No i te sms'y... wrr Angielską wersję b. lubiłam Włoską juz niekoniecznie. Bo zdecydowanie za bardzo rozbudowana, konkursy, konkursiki, konkursiątka, zabawy.. Same przepisy bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś