lola211 08.12.03, 15:24 No własnie, zeby był gesty i biały, nierozlewajacy sie.W wyszukiwarce nie znalazłam nic ponad puder i sok z cytryny.Zdradzcie tajemnice. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Linn Re: lukier do pierniczków IP: *.dialup.tiscali.it 09.12.03, 09:52 Szukaj "lukru" albo w watku o pierniku staropolskim / powinno cos byc /. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: lukier do pierniczków 09.12.03, 10:22 No własnie niebardzo. Ale "lukru" spróbuje, dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: lukier do pierniczków IP: *.dialup.tiscali.it 09.12.03, 14:42 Tzn. wpisz w mianowniku "lukier", bez tych pierniczkow. A wogole zajrzyj na www.mniammniam.pl Tam piernikuja juz od miesiaca albo dluzej. Znajdziesz takie dekoracje w przepisach Mniamowiczow, ze na pewno nie pozalujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: lukier do pierniczków IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.12.03, 15:08 www.kuchnia.bytow.pl/index.php?menu=spis&dzial=45 :)) M. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: lukier do pierniczków 09.12.03, 18:36 Dziekuje bardzo, dzieki wam juz wiem co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margot Re: lukier do pierniczków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 16:48 Polecam troszkę Kropli miętowych (dostępnych w aptece) super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: lukier do pierniczków IP: *.upc-g.chello.nl 14.12.03, 11:58 Wczoraj wpisalam lukier w wyszukiwarke google i znalazlam sporo przepisow, np takie z bialkiem albo z zoltkiem. Wiec nie tylko z sokiem z cytryny Ja zamierzam zrobic z sokiem z cytryny biale i rozowe, oraz z kakao i aromatem migdalowym Odpowiedz Link Zgłoś