brenda.0 26.01.10, 21:44 Moje pierwsze wakacje w Bułgarii. Wykupione w rainbow tour właśnie do Avalonu. Jak tam jest? Będę wdzięczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i Re: hotel avalon z rainbow IP: *.elblag.vectranet.pl 30.01.10, 18:18 Wątek o Avalonie już był. Hotel jest super. Nowiutki z fajowym basenem. W każdym pokoju aneks kuchenny, suszarka, indywidualna klimatyzacja. Blisko morza ale nie w tym całym kotle (trzeba przejść przez ruchliwą ulicę). Byłam tam w zeszłym roku z Rainbow. Rezydenci super. Bardzo pomocni, zawsze byli wtedy kiedy mieli być. Wg mnie świetny wybór. Dziwi mnie tylko to że Avalon jest jednym z tańszych bułgarskich hoteli w Rainbow. Cena chyba nawet niższa niż Amfibia czy Kotva, które nie umywają się do Avalonu. Jak coś to mogę przesłać na maila kilka zdjęć hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda.0 Re: hotel avalon z rainbow 31.01.10, 19:04 Wiem że był ale wtedy nie dotyczył mnie tak bardzo. Lecz dzięki tamtym opiniom go wybrałam. Będę wdzięczna za zdjęcia podaje emila muria@poczta.onet.pl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: hotel avalon z rainbow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 14:08 Też jedziemy do tego hotelu w czerwcu. Wszystkie opinie jakie znalazłem w necie były dobre, ale jeżeli mogę poprosić o zdjęcia to podaje adres b.b.jaremczak@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: hotel avalon z rainbow IP: *.elblag.vectranet.pl 31.01.10, 17:49 Wysłałam zdjęcia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brenda.0 Re: hotel avalon z rainbow 31.01.10, 19:05 Czekam na opinie po Waszym powrocie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jefferson2 Re: hotel avalon z rainbow IP: *.chello.pl 31.01.10, 19:07 Ja też bardzo proszę o zdjęcia na meila jolanta.jefferson@vp.pl,a z jakiego biura lecicie i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
brenda.0 Re: hotel avalon z rainbow 31.01.10, 19:17 Za dwie dorosłe osoby 3072 zł samolot z Pyrzowic biuro rainbow tour Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jejjerson2 Re: hotel avalon z rainbow do Brenda IP: *.chello.pl 01.02.10, 16:27 Czy jedzenie było we własnym zakresie? i gotowaliscie sobie sami? Odpowiedz Link Zgłoś
brenda.0 Re: hotel avalon z rainbow do Brenda 01.02.10, 18:04 My dopiero jedziemy w lipcu 16-23.07 w opcji mamy sniadania w formie bufetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jefferson2 Re: hotel avalon z rainbow do Brenda IP: *.chello.pl 02.02.10, 06:54 A ile placiliscie? Odpowiedz Link Zgłoś