Dodaj do ulubionych

hotel avalon z rainbow

26.01.10, 21:44
Moje pierwsze wakacje w Bułgarii. Wykupione w rainbow tour właśnie
do Avalonu. Jak tam jest? Będę wdzięczna za informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: i Re: hotel avalon z rainbow IP: *.elblag.vectranet.pl 30.01.10, 18:18
      Wątek o Avalonie już był. Hotel jest super. Nowiutki z fajowym basenem. W każdym
      pokoju aneks kuchenny, suszarka, indywidualna klimatyzacja. Blisko morza ale nie
      w tym całym kotle (trzeba przejść przez ruchliwą ulicę). Byłam tam w zeszłym
      roku z Rainbow. Rezydenci super. Bardzo pomocni, zawsze byli wtedy kiedy mieli
      być. Wg mnie świetny wybór. Dziwi mnie tylko to że Avalon jest jednym z tańszych
      bułgarskich hoteli w Rainbow. Cena chyba nawet niższa niż Amfibia czy Kotva,
      które nie umywają się do Avalonu. Jak coś to mogę przesłać na maila kilka zdjęć
      hotelu.
      • brenda.0 Re: hotel avalon z rainbow 31.01.10, 19:04
        Wiem że był ale wtedy nie dotyczył mnie tak bardzo. Lecz dzięki
        tamtym opiniom go wybrałam. Będę wdzięczna za zdjęcia podaje emila
        muria@poczta.onet.pl. Pozdrawiam.
    • Gość: bogdan Re: hotel avalon z rainbow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 14:08
      Też jedziemy do tego hotelu w czerwcu. Wszystkie opinie jakie znalazłem w necie
      były dobre, ale jeżeli mogę poprosić o zdjęcia to podaje adres
      b.b.jaremczak@interia.pl
      • Gość: i Re: hotel avalon z rainbow IP: *.elblag.vectranet.pl 31.01.10, 17:49
        Wysłałam zdjęcia. pozdrawiam
      • brenda.0 Re: hotel avalon z rainbow 31.01.10, 19:05
        Czekam na opinie po Waszym powrocie. Pozdrawiam.
      • Gość: jefferson2 Re: hotel avalon z rainbow IP: *.chello.pl 31.01.10, 19:07
        Ja też bardzo proszę o zdjęcia na meila jolanta.jefferson@vp.pl,a z
        jakiego biura lecicie i za ile?
        • brenda.0 Re: hotel avalon z rainbow 31.01.10, 19:17
          Za dwie dorosłe osoby 3072 zł samolot z Pyrzowic biuro rainbow tour
          • Gość: jejjerson2 Re: hotel avalon z rainbow do Brenda IP: *.chello.pl 01.02.10, 16:27
            Czy jedzenie było we własnym zakresie? i gotowaliscie sobie sami?
            • brenda.0 Re: hotel avalon z rainbow do Brenda 01.02.10, 18:04
              My dopiero jedziemy w lipcu 16-23.07 w opcji mamy sniadania w formie
              bufetu.
              • Gość: jefferson2 Re: hotel avalon z rainbow do Brenda IP: *.chello.pl 02.02.10, 06:54
                A ile placiliscie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka