Dodaj do ulubionych

pytanie do bywalców. Czy w Bułgari są pola camping

IP: *.tychy.vectranet.pl 05.06.12, 23:28
J.w.
Wybieram się w podróż kamperem między innymi nad Morze Czarne w Bułgarii. Co wy na to?
Jak wyglądają pola kempingowe ? (zaplecze sanitarne, dodatkowe atrakcje, bezpieczeństwo, ceny)
A może ktoś widział w miejscowości w której odpoczywał pole kempingowe, proszę napisać nazwę to będę szukać dalej.
z góry dziękuje , pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gal Re: pytanie do bywalców. Czy w Bułgari są pola ca IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.12, 23:34
      Jest jakieś w Sozopolu ale jaki tam standard panuje ... nie wiem.
    • Gość: gregor Re: pytanie do bywalców. Czy w Bułgari są pola ca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 07:26
      rok temu byłem w Obzorze. Tam jest pole namiotowe o nazwie Zora znajduje się ono w praktycznie w samym centrum Obzoru bardzo ładne i zadbane. My tam wybieramy się ponownie 3.08.2012 r. z okolic Gliwic.
      • Gość: mareczek07 Re: pytanie do bywalców. Czy w Bułgari są pola ca IP: *.pasjo.net 06.06.12, 08:02
        Za Sozopolem ok 4 km jest camping KAVATSI dość przyzwoity 2 pkt gastronomiczne ,sanitariaty przyzwoite , bardzo fajna plaża - byliśmy odwiedzić w tamtym roku ze znajomymi / a wcześniej tj.ok 20 lat temu tam jezdziliśmy z namiotami /
      • Gość: pytalska Re: pytanie do bywalców. Czy w Bułgari są pola ca IP: *.tychy.vectranet.pl 07.06.12, 01:50
        :) dzięki
        My w podobnym terminie, w każdym bądź razie na początku sierpnia. (2 albo 3)
        Wyjazd z Tychów :)
        pozdrawiam
        • Gość: tradycja Re: pytanie do bywalców. Czy w Bułgari są pola ca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 08:52
          w Sozopolu jest Złota Rybka czy jakoś tak. Kiedyś tam spaliśmy,teraz z dziećmi to już wynajmujemy kwaterę. Jak dobrze pamiętam za namiot płaciliśmy ok. 20lv.
    • Gość: e-tam Kempingi BG. IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.12, 10:39
      pytalska napisał(a):
      J.w.Wybieram się w podróż kamperem między innymi nad Morze Czarne w Bułgarii. Co wy na to?
      Jak wyglądają pola kempingowe ? (zaplecze sanitarne, dodatkowe atrakcje, bezpieczeństwo, ceny)
      A może ktoś widział w miejscowości w której odpoczywał pole kempingowe, proszę napisać nazwę to będę szukać dalej.

kempingi < BG > kempingi
      ...więcej < zapraszamy

Pozdrawiamy,
      BG znamy od 1971 r. nasze trasy, noclegi oraz kempingi.
      legendarna trasa < info > trasy i noclegi

Majówka 2012 r. < zapraszamy do klikania ~90 zdjęć
      • Gość: krzyś Re: Kempingi BG. IP: 178.73.48.* 08.06.12, 09:21
        Poco na te kempingi będziesz jechał, w bułgari są tak pozytywne ceny że nie ma po co oszczędzać. np wyjazdy do bułgarii kosztują po 700zł za 11dni, sprawdź to np na trip4you, zobaczysz i sam zdecydujesz że to bez sensu brać namiot.. pozdrawiam krzys
        • Gość: pytalska Re: Kempingi BG. IP: *.tychy.vectranet.pl 08.06.12, 12:48
          Krzyś tu nie chodzi o pieniądze. Tylko to w pewnym sensie hobby, sposób spędzania wolnego czasu... Ja sobie zdaje sprawę, że dwukrotnie przepłacę za noclegi w gorszym standardzie ( głównie sanitarnym) na Kempingu ale to jest ten klimat.
          Zawsze mogę moje cztery kąty zwinąć i pojechać gdzieś indziej jeśli coś nie bedzie mi odpowiadać.
          • Gość: allen Re: Kempingi BG. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 14:14
            dokładnie liczy się klimat:) mnie osobiście wygody męczą. Jadąc samochodem czy to kamperem czy pod namiot człowiek nie jest uwiązany do jednego miejsca. Polecam odwiedzić Turcję przy okazji pobytu w BG.
    • Gość: gal Re: pytanie do bywalców. Czy w Bułgari są pola ca IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.12, 20:16
      tronka z campami www.bulgariansearesorts.com/campsites/gradina/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka