Gość: odek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.03.17, 17:39 Zapraszam do siebie www.wczasybulgaria.prv.pl 125zł za 4 osoby w cenie sprzątanie końcowe, ręczniki i pościel duże studio w widokiem na basen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alaias11 Re: oferta prywatna 26.03.17, 21:33 1.) było napisać na którym piętrze, ale może przeoczyłam ? 2.) bardzo bezdrzewny teren - porównaj z np. Elenite, gdzie wokół budynków i na całym, ogrodzonym, terenie piękne ogrody. 3.) bardzo wąski ten taras :-( 4.) czy oferujecie tylko pokój z aneksem kuchennym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odek Re: oferta prywatna IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.03.17, 23:58 3 piętro, kompleks jest nowy - działa od ok 3 lat więc zadrzewienia się dopiero rozwijają, Taras jest wąski ale jest długi - 8m2, Ja oferuje pokój z aneksem a jeśli trzeba coś dla drugiej rodziny czy znajomych mam kilka osób z prywatnymi apartamentami z którymi współpracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: oferta prywatna 27.03.17, 01:06 wszystko o'k, ale ubawila mnie wiadomosc o plazy na wyciagniecie reki....3,5km!!! Zazdroszcze takiej reki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odek Re: oferta prywatna IP: 195.47.201.* 28.03.17, 12:24 nie każdy ma z tym problem - po pierwsze dobrze zorganizowane busy osiedlowe kursują kilka razy dziennie a sam dojazd czy autem czy busem do najbliższego parkingu przy głównym deptaku to max 5min. Z tego 3,5km jest 3,2bez skrzyżowań i świateł. Sam mimo to wypadam na plaże bardziej odludne i jadę jeszcze dalej niż te 3,5km poza Słoneczny Brzeg - nie preferuje drogich, przepchanych miejskich. Oczywiście można rozkminiać co kto woli i W JAKIEJ CENIE. Cena tu dużo rekompensuje więc są rodziny które wracają na kolejne pobyty. Zarazem w "centrum" W WMIARĘ JESZCZE DOSTĘPNEJ CENIE masz apartamentowce jedno czy dwu budynkowe przy tym malutki basenik i zaraz przy nim płot. W sunny Day 6 jest przestrzennie jest sklep, jest restauracja, kort tenisowy, parking przed wejściem do budynku, boisko, minigolf, plac zabaw, 5 basenów (jeden z barem wodnym) w każdym brodzik dla dzieci leżaki i parasole. Wszystko to bez opłat - są dodatkowe atrakcje płatne ale to już wg. uznania. Dla mnie - w szczególności na pobyt rodzinny idealne miejsce - spokój i przestrzeń z opisanymi wyżej rzeczami. Nie mówię, że mój apartament czy kompleks jest najlepszy bo tak nie jest ale w tej cenie bardzo warto. Jak Chcesz możesz punktować ale porównywanie mercedesa do opla chyba nie ma sensu. Cena jak za ten standard bardzo niska. Odpowiedz Link Zgłoś
alaias11 Re: oferta prywatna 27.03.17, 11:09 Gość portalu: odek napisał(a): > 3 piętro, (...) Czy jest tam winda - czy na piechotkę po piętrach ? Ja oferuje pokój z aneksem a jeśli trzeba coś dla drugiej rodziny czy znajomych mam kilka osób z prywatnym i apartamentami z którymi współpracuje. Czy znajomi mają ofertę na: living z aneksem kuchennym z drzwiami + sypialnia z osobnym wejściem z przedpokoju, + balkon/taras + łazienka.. Jeżeli tak, to jaka cena za całość jeżeli wynajem na 2 tyg. od 1 września do 14 września. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek07 Re: oferta prywatna 27.03.17, 13:08 Udostępnię w miesiącu sierpniu studio w S.B Apart FORUM , 250 m od morza . Więcej inform na www.slonecznybrzeg.biz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odek Re: oferta prywatna IP: 195.47.201.* 28.03.17, 12:01 Windy nie ma - na parter się schodzi w dół wiec realnie trzeba wejść na 2,5 piętra. Ogólnie z tego co ja znam to wszystkie apartamenty wielopokojowe w Sunny Day 6 mają wejście z pokojów dziennych - ogólnie pokoje dzienne nie mają drzwi z przedpokojami (czasami nawet nie ma przedpokoju). Łazienki są w każdym a balkony nie zawsze. Ogólnie w moim jest duży bo 8 metrowy balkon a zazwyczaj są 4metrowe lub nawet czasem mniejsze. Cena ok 100zł nawet za dwa pokoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azazel Re: oferta prywatna IP: *.mnet.bg 22.05.17, 10:18 Oferujemy na wynajem domy i apartamenty , w spokojnej i cichej miejscowości , położonej 3km od morza , niedaleko Albeny. Nasz kurort to 40 domów i 10 apartamentów. Domy są dwupiętrowe, 3-4 sypialnie, salon, w pełni wyposażona kuchnia , 2-3 łazienki oraz własne podwórko i grill. W pokojach są podwójne lub dwa łóżka. Apartamenty – pokój/kuchnia i łazienka, w pokoju podwójne lub dwa łóżka. Oczywiście jest TV i Wi-Fi, istnieje możliwość wynajęcia auta. Naszymi stałymi gośćmi są Norwedzy i Anglicy. Nasza wioska Obrochishte położona jest 9km od Balchik, 3km od Albeny, 7km od Złotych Piasków, co gwarantuje super zabawę dla jednych i możliwość dobrego wypoczynku dla drugich. Oprócz pięknych plaż (Złote piaski, Kranevo, Albena), szalonych zjeżdżalni wodnych(Albena, Złote Piaski), otaczają nas lasy i dzika przyroda a na naszym terenie mamy dwa wielkie baseny oraz restaurację w której można tanio i smacznie zjeść bułgarskie potrawy. Cena od 30€-50€ Podane ceny są za wynajem całego domu czy apartamentu , niezależnie ile osób będzie zakwaterowanych. Naszych gości możemy odebrać z lotniska w Warnie lub w Konstanca(RO). villagelilia@gmail.com +359 89 260 10 99 Odpowiedz Link Zgłoś