Dodaj do ulubionych

Kafejki internetowe z ZP

01.09.06, 08:59
Czy w Złotych Piaskach łatwo jest znależć kafejkę internetową ?
Jak z cenami za korzystacie z Internetu ? Ile kosztuje zgranie zdjęć na
płytę ?
Może ktoś korzystał ?
pozdr
Lahcimm
Obserwuj wątek
    • Gość: wiolettadg Re: Kafejki internetowe z ZP IP: *.telpol.net.pl 01.09.06, 13:07
      Mnie niestety ukradli w SBrzegu nową Konike Minolte super ale jak ją jeszcze
      miałam i pytałam to w Kraniewie kosztowało to z ich płytką 5 lewa to jest 10 zł.
      Wszędzie są punkty foto kodaka i można to zrobić choć czasem mogą się na tym nie
      znać. Ale ZP to kurort i myślę że w każdym miejscu to załatwisz. Polecam
      wycieczkę na Kaliakre i do Bałcziku do ogrodów cesarzowej rumuńskiej.Jak
      jedziesz samochodem to jeszcze do Neseberu, jeśli nie jedziesz samochodem tosą
      busy które wożą na takie wycieczki. Popytaj na mieście bo z tego co wiem to są
      organizowane wycieczki przez rezydentów i są drogie.My zwiedziliśmy też Stambuł,
      niestety musieliśmy pojechać swiom samochodem bo jak przekraczasz granice swoim
      autem to i musisz wyjechać też swoim autem z BG do Turcji. Też polecam tą wycieczke.
      • lahcimm Re: Kafejki internetowe z ZP 03.09.06, 11:58
        Dzięki za informacje
        pozdrowienia
        lahcimm
    • Gość: misia Re: Kafejki internetowe z ZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:42
      W Złotych Piaskach jest kafejka internetowa przy glównej ulicy w tej części w
      ZP gdzie jest hotel z casinem na pewmo znajdziesz.Mimo, że jest tam tylko parę
      komputerów nie ma większych problemów ze znalezieniem miejsca, może dlatego że
      cena wynosi 6 lewa za godzinę (cena z sierpnia). Pozdrawiam.
      • lahcimm Re: Kafejki internetowe z ZP 05.09.06, 08:35
        Dzięki za informacje
        • Gość: Magda Re: Kafejki internetowe z ZP IP: *.elsat.net.pl 05.09.06, 14:26
          Witam, ja bylam w Zlotych Piaskach w dzielnicy Czajka i tam jest kafejka w
          hotelu Dziennikarzy (po rusku Żurnalist albo jakos tak)- wysoki budynek, widac
          go z daleka. platna 2 lewa za godzine czyli nie drogo. mozna posciagac zdjecia
          tylko nie wiem jaka jest tego cena. milego pobytu. pozdrawiam
          • lahcimm Re: Kafejki internetowe z ZP 05.09.06, 20:47
            dzięki, będę szukał Żurnalista
            ... rano wyjazd :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka