Dodaj do ulubionych

noclegi w bułgari

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 18:00
witam chciał bym na początku lipca wyjechać na wczasy do bułgari potrzebuja 2
cztero osobowych apartamentow/domków (musi miec aneks kuchenny) w przypadku
domku moze byc to jeden 8 osobowy domek. kwota jaką dysponuje to ok 100-150 zł
za dobe za jedna rodzinę. czy ktoś moze coś polecić itp. ?? bo ja szukam juz
od 2 tygodni i nic nie moze znaleść albo to oc było w porządku i w necie
pisało ze ma być np. 140 zł okazywałoo sie ponad 200 ;// bardzo proszę o odp.
i z góry dzięki ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Re: noclegi w bułgari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:23
      www.jordash2002.com/jade na początku sierpnia pozdrawiam Paweł
    • Gość: pawel Re: noclegi w bułgari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:24

www.jordash2002.com
    • Gość: FIN Re: noclegi w bułgari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:26
      ...nie jestem pewny, czy dobrze zrozumiałem? jedyne kryterium wyboru
      spędzenia wakacji,które normalnie nie są zbyt często to niska cena
      zakwaterowania i aneks kuchenny żeby nie wydawać po knajpach?czy tak?
      • Gość: inezka Re: noclegi w bułgari IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 07:17
        kazdy robi jak lubi i wydaje tyle ile może czyli tyle na ile go stać, więc bądx miły i nie dyskutuj, wykup all, wsiadaj w samolot i leć a innym daj spokój. Pozdrawiam.
      • Gość: przemek123 Re: noclegi w bułgari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:14
        jescze zapomniałm dodać ze powinno byc to nad brzegiem moza lubo góra 1 km od
        niego i warunki to wiadomo jak najlepsze
        • Gość: przemek123 Re: noclegi w bułgari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:17
          po co wydawać pięc stów na apartament a ptm ograniczac atrakcje itp. jak bym miał do wydania ponad 200 to bym sie na forum nie szukał tylko sam bym znalaz bo z takimi ogłoszeniami to bez problemu
      • Gość: przemek123 Re: noclegi w bułgari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:31
        po co wydawać pięc stów na apartament a ptm ograniczac atrakcje itp. jak bym
        miał do wydania ponad 200 to bym sie na forum nie szukał tylko sam bym znalaz bo
        z takimi ogłoszeniami to bez problemu
    • Gość: przmeek123 Re: noclegi w bułgari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:33
      chciał bym dodac jeszcze jedno sprostowanie te 100-160 zł to na jedną rodizne (4
      osoby)
    • Gość: Przemo Re: noclegi w bułgari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:59
      Ja jechałem w ciemno. Ze znalezieniem miejsc do spania nie miałem problemu.
      Gdyby nie udało się znaleźć czegoś sensownego za pierwszym razem zawsze można
      przenocować w hoteliku albo hostelu. Sporo takich ofert jest na
      MojaBulgaria.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka