Gość: pawmet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 19:19 Pracowałem tam miesiąc czasu ale zwolnili mnie. Szkoda że nie mogę by tam na co dzień:( fajny rynek i kościół z parkiem super miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrangler Re: Jelenia Góra+ IP: *.233.udn.pl 19.09.08, 07:27 daj spokój ,to chyba nie byłeś w Libercu ,ma tylko 10tyś wiecej mieszkańców ,mają piekniejszy ratusz,mają tramwaje ,ogród zoologiczny i botaniczny,piękny stadion ,basen pływacki,aquapark,no i pełno szlaków rowerowych i Góre Jested ,to wszystkko w 97tys mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Jelenia Góra+ IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.08, 11:35 wrangler - załóż w JG ogród zoologiczny i botaniczny :) zbuduj piękny stadion, basen i aquapark :) dzięki temu będziesz i bogaty i zadowolony! A na razie napisz nam, co zdziałałeś na rzecz ścieżek rowerowych. Pozdrawiam, ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangler Re: Jelenia Góra+ IP: *.233.udn.pl 20.09.08, 12:48 sama zbuduj, mnie nie stać.A od scieżek rowerowych są już ludzie,jakos zdziałać tez wiele nie mogą,choć ich zamiary cenie,bo sam jeżdze rowerem.A zadowolony jestem ,bo często wsiadamy w auto i jedziemy właśnie do czech ,i najbardziej nie lubie niepoprawnych patriotów,co to bedą bronić polskości a wokół własnego podwórka mają g.ó.w.n.o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na minus Re: Jelenia Góra+ IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.09.08, 16:48 Prezydent Miasta Jeleniej Góry Marek Obrębalski Tak: 1594 Nie: 5667 www.gazeta-info.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pawmet Re: Jelenia Góra+ 19.09.08, 19:43 Chętnie bym się zamienił z wami na Jelenią Góre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Jelenia Góra+ IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.08, 21:22 Ale my mamy więcej kościołów niż Liberec i będzie jeszcze więcej... Odpowiedz Link Zgłoś