Dodaj do ulubionych

Izmaił - delta Dunaju

IP: *.radio-gazeta.pl 11.07.12, 13:40
Witajcie,
czy ktoś z Was miał przyjemność "zwiedzać" deltę Dunaju? Skąd startowaliście, czy da się wynająć jakąś łódź już w Izmaile czy trzeba jechać gdzieś dalej? Gdzie nocować? I jeszcze jedno - czy z Izmaiłu kursują jakieś pociągi i dokąd? I w ogóle jakie jest połączenie Izmaiłu z resztą Ukrainy poza Białogrodem?
Poza tym wszelkie wskazówki i porady na temat Odessy i okolic także mile widziane:)
Pozdrawiam
Zuza

Obserwuj wątek
    • Gość: ADAM Re: Izmaił - delta Dunaju IP: *.pool.ukrtel.net 25.07.12, 22:37
      Jeżeli jesteś jeszcze zainteresowana deltą Dunaju, udzielę wszelkich informacji.
    • Gość: Adam Re: Izmaił - delta Dunaju IP: *.ostnet.pl 25.08.12, 21:26
      Można dojechać z Odessy Priwoz lub lepiej ze Lwowa pociagiem nocnym do Cerniowiec potem marszrutka do Kiszyniowa i do Wilkowa lub Izmaiłu , W izmaiłu niema pociagow tylko autobusy nic ciekawego ta niema zadne łodzie ani statki wycieczkowe czase płynie wycieczkowiec do Tulczy Rumunia z dworca morskiego mnie nie udało sie plynac to jest rezerwowane duzo wczesniej Polecam Ukrainska Wenecje Wilkowo sa wycieczki statkiem po Dunaju firma Pelikan 190 grzywien 3 godz Ja poderwałem rodzine4 rybakow i lodzia z nimi poplywałem po Dunaju i kanałach gdzie Prlikan nie wozi. Piękna wycieczka z nimi była w domu zrobili mi rybę po swojemu wszystko 100 grzywien.Broń się przed podróża do pobliskiego Primorskie gdzie będa ćię namawiać taxi ja sie dałe wrobić paskuda komarr i wszystko co najgorsze jak Słoneczne kolo Zatoki gdzie wpada Dniestr.Ale warto sie zatrzymac i popatrzec na most zwodzony byłe w połowie lipca 2012r

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka