nandas 08.07.13, 23:40 Proszę o odpowiedź dlaczego został zablokowany mój blog gameold.blox.pl, ale konkretnie jaki był powód Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciejka51 Re: Zablokowanie bloga 09.07.13, 09:21 Mam ten sam problem. W przeddzień rocznicy uruchomienia mojego bloga (bank24.blox.pl) Agora sprawiła mi niemiłą niespodziankę. Dowiedziałem się o tym przypadkiem (próbując dodać kolejny wpis). Administracja nie powiadomiła mnie ani nie ostrzegła. Mój blog jest bardzo wartościowy (PR 4, ok. 6,5 tys. odwiedzin miesięcznie). Pisałem w tej sprawie na różne adresy pomocowe (m.in. wskazany na stronie WikiBlox), ale dotąd nie otrzymałem odpowiedzi. Co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
nandas Re: Zablokowanie bloga 09.07.13, 14:39 Może ktoś szanowny odpisze, np. najmądrzejszy z moderatorów który usuwa bezpodstawnie kilkuletnie blogi? Odpowiedz Link Zgłoś
nandas Re: Zablokowanie bloga 10.07.13, 10:56 Jakim prawe usuwacie również wszelkie blogi związane z kontem? Jeden blog wam się nie podoba i usuwacie wszystkie z konta? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zablokowanie bloga 10.07.13, 11:07 Prosiłem byś zapoznał się z regulaminem i zasadami netykiety, tym samym przestał obrażać zarówno Blogerów, jak i użytkowników tego forum. Twoje blogi zostały zablokowane za niestosowanie się do postanowień regulaminu § 2. Serwis Blox.pl i usługa Blox Lite 5. Niedopuszczalne jest prowadzenie blogów, których zasadniczym celem jest: a) promocja podmiotów prowadzących działalność gospodarczą lub promocja towarów lub usług, lub b) publikowanie treści pozycjonujących. serwisy.gazeta.pl/PocztaGazeta/1,107961,11261764,Regulamin_uzytkownika_Serwisow_Internetowych_Agory.html Rozwiązaniem jest usunięcie wszystkich treści pozycjonujących umieszczonych we wpisach, ale rozumiem, że jest to zamach na Twoją działalność. W takim przypadku udostępnimy Ci zawartość Twoich blogów, byś mógł skopiować cenne i wartościowe wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
nandas Re: Zablokowanie bloga 10.07.13, 13:55 bagienny napisał: > Prosiłem byś zapoznał się z regulaminem i zasadami netykiety, tym samym przesta > ł obrażać zarówno Blogerów, jak i użytkowników tego forum. > > Twoje blogi zostały zablokowane za niestosowanie się do postanowień regulaminu > > § 2. Serwis Blox.pl i usługa Blox Lite > 5. Niedopuszczalne jest prowadzenie blogów, których zasadniczym celem jest: > a) promocja podmiotów prowadzących działalność gospodarczą lub promocja towarów > lub usług, lub > b) publikowanie treści pozycjonujących. > > serwisy.gazeta.pl/PocztaGazeta/1,107961,11261764,Regulamin_uzytkownika_Serwisow_Internetowych_Agory.html > Rozwiązaniem jest usunięcie wszystkich treści pozycjonujących umieszczonych we > wpisach, ale rozumiem, że jest to zamach na Twoją działalność. W takim przypadk > u udostępnimy Ci zawartość Twoich blogów, byś mógł skopiować cenne i wartościow > e wpisy. Nie mogę nadal zalogować się na konto Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zablokowanie bloga 10.07.13, 14:00 Czyli się wyprowadzasz. Wszystkie zostały odblokowane do piątku. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nandas Re: Zablokowanie bloga 10.07.13, 13:57 bagienny napisał: > Prosiłem byś zapoznał się z regulaminem i zasadami netykiety, tym samym przesta > ł obrażać zarówno Blogerów, jak i użytkowników tego forum. > > Twoje blogi zostały zablokowane za niestosowanie się do postanowień regulaminu > > § 2. Serwis Blox.pl i usługa Blox Lite > 5. Niedopuszczalne jest prowadzenie blogów, których zasadniczym celem jest: > a) promocja podmiotów prowadzących działalność gospodarczą lub promocja towarów > lub usług, lub > b) publikowanie treści pozycjonujących. > > serwisy.gazeta.pl/PocztaGazeta/1,107961,11261764,Regulamin_uzytkownika_Serwisow_Internetowych_Agory.html > Rozwiązaniem jest usunięcie wszystkich treści pozycjonujących umieszczonych we > wpisach, ale rozumiem, że jest to zamach na Twoją działalność. W takim przypadk > u udostępnimy Ci zawartość Twoich blogów, byś mógł skopiować cenne i wartościow > e wpisy. Proszę wskazać mi blogi w których promowałem jakikolwiek produkt. Odpowiedz Link Zgłoś