Dodaj do ulubionych

Zablokowanie bloga

08.07.13, 23:40
Proszę o odpowiedź dlaczego został zablokowany mój blog gameold.blox.pl, ale konkretnie jaki był powód
Obserwuj wątek
    • maciejka51 Re: Zablokowanie bloga 09.07.13, 09:21
      Mam ten sam problem. W przeddzień rocznicy uruchomienia mojego bloga (bank24.blox.pl) Agora sprawiła mi niemiłą niespodziankę. Dowiedziałem się o tym przypadkiem (próbując dodać kolejny wpis). Administracja nie powiadomiła mnie ani nie ostrzegła. Mój blog jest bardzo wartościowy (PR 4, ok. 6,5 tys. odwiedzin miesięcznie).
      Pisałem w tej sprawie na różne adresy pomocowe (m.in. wskazany na stronie WikiBlox), ale dotąd nie otrzymałem odpowiedzi.
      Co się dzieje?
    • nandas Re: Zablokowanie bloga 09.07.13, 14:39
      Może ktoś szanowny odpisze, np. najmądrzejszy z moderatorów który usuwa bezpodstawnie kilkuletnie blogi?
    • nandas Re: Zablokowanie bloga 10.07.13, 10:56
      Jakim prawe usuwacie również wszelkie blogi związane z kontem? Jeden blog wam się nie podoba i usuwacie wszystkie z konta?
      • bagienny Re: Zablokowanie bloga 10.07.13, 11:07
        Prosiłem byś zapoznał się z regulaminem i zasadami netykiety, tym samym przestał obrażać zarówno Blogerów, jak i użytkowników tego forum.

Twoje blogi zostały zablokowane za niestosowanie się do postanowień regulaminu

§ 2. Serwis Blox.pl i usługa Blox Lite
        5. Niedopuszczalne jest prowadzenie blogów, których zasadniczym celem jest:
        a) promocja podmiotów prowadzących działalność gospodarczą lub promocja towarów lub usług, lub
        b) publikowanie treści pozycjonujących.

serwisy.gazeta.pl/PocztaGazeta/1,107961,11261764,Regulamin_uzytkownika_Serwisow_Internetowych_Agory.html
        Rozwiązaniem jest usunięcie wszystkich treści pozycjonujących umieszczonych we wpisach, ale rozumiem, że jest to zamach na Twoją działalność. W takim przypadku udostępnimy Ci zawartość Twoich blogów, byś mógł skopiować cenne i wartościowe wpisy.
        • nandas Re: Zablokowanie bloga 10.07.13, 13:55

bagienny napisał:

> Prosiłem byś zapoznał się z regulaminem i zasadami netykiety, tym samym przesta
          > ł obrażać zarówno Blogerów, jak i użytkowników tego forum.
          >
          > Twoje blogi zostały zablokowane za niestosowanie się do postanowień regulaminu
          >
          > § 2. Serwis Blox.pl i usługa Blox Lite
          > 5. Niedopuszczalne jest prowadzenie blogów, których zasadniczym celem jest:
          > a) promocja podmiotów prowadzących działalność gospodarczą lub promocja towarów
          > lub usług, lub
          > b) publikowanie treści pozycjonujących.
          >
          > serwisy.gazeta.pl/PocztaGazeta/1,107961,11261764,Regulamin_uzytkownika_Serwisow_Internetowych_Agory.html
          > Rozwiązaniem jest usunięcie wszystkich treści pozycjonujących umieszczonych we
          > wpisach, ale rozumiem, że jest to zamach na Twoją działalność. W takim przypadk
          > u udostępnimy Ci zawartość Twoich blogów, byś mógł skopiować cenne i wartościow
          > e wpisy.

Nie mogę nadal zalogować się na konto
          • bagienny Re: Zablokowanie bloga 10.07.13, 14:00
            Czyli się wyprowadzasz. Wszystkie zostały odblokowane do piątku.

Powodzenia.
        • nandas Re: Zablokowanie bloga 10.07.13, 13:57
          bagienny napisał:

> Prosiłem byś zapoznał się z regulaminem i zasadami netykiety, tym samym przesta
          > ł obrażać zarówno Blogerów, jak i użytkowników tego forum.
          >
          > Twoje blogi zostały zablokowane za niestosowanie się do postanowień regulaminu
          >
          > § 2. Serwis Blox.pl i usługa Blox Lite
          > 5. Niedopuszczalne jest prowadzenie blogów, których zasadniczym celem jest:
          > a) promocja podmiotów prowadzących działalność gospodarczą lub promocja towarów
          > lub usług, lub
          > b) publikowanie treści pozycjonujących.
          >
          > serwisy.gazeta.pl/PocztaGazeta/1,107961,11261764,Regulamin_uzytkownika_Serwisow_Internetowych_Agory.html
          > Rozwiązaniem jest usunięcie wszystkich treści pozycjonujących umieszczonych we
          > wpisach, ale rozumiem, że jest to zamach na Twoją działalność. W takim przypadk
          > u udostępnimy Ci zawartość Twoich blogów, byś mógł skopiować cenne i wartościow
          > e wpisy.

Proszę wskazać mi blogi w których promowałem jakikolwiek produkt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka