Dodaj do ulubionych

Limit Tagów

05.11.14, 00:20
Czy jest jakiś limit tagów na blogu?

Na niektórych blogach widziałem tysiące tagów(dokładnie nie liczyłem, ale wizualnie tak to wyglada)

Natomiast u mnie,

300 tagów i nie mogę dodać żadnego nowego taga do wpisu...
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Limit Tagów 05.11.14, 14:00
      Limit jest i nie pamiętam żeby miało się w nim coś zmieniać, natomiast jeżeli ktoś ma tagi wielowyrazowe to może się wydawać że jest ich więcej.
    • tijuanense Re: Limit Tagów 05.11.14, 15:22
      Tak, na Bloxie jest limit 300 tagów, to element walki ze spamerami. Dla każdego limit jest taki sam, dlatego niemożliwe jest, żeby inny bloger miał ich tysiące.
      • rozieblox Re: Limit Tagów 05.11.14, 20:20
        Mało sensowny element walki ze spamerami, dodajmy. Wchodzimy na www.blox.pl/html?page=AllEntryTagsTopCloud i szukamy słowa outlet... wink Ja też nie do końca rozumiem sens limitowania ilości tagów przypisanych do bloga przy jednoczesnym limicie ilości tagów do wpisu w kontekście walki ze spamerami. Inna sprawa, że kiedyś było mniej, a z obecnym limitem da się żyć. Czasem brakuje mi możliwości dodania tagu, bo też mam już od dawna limit osiągnięty. A na wieczne porządki i przeglądanie tagów nie bardzo mam ochotę, tym bardziej, że przeglądanie kuleje - ani sortowania po ilości, ani łatwego przejścia do wpisów używających tagu nie ma.
        • bartoszcze Re: Limit Tagów 06.11.14, 08:38
          > łatwego przejścia do wpisów używających tagu nie ma

Nie ma?
          Klikam w tag w szpalcie i wyświetla mi wyłącznie wpisy z danym tagiem.
          • rozieblox Re: Limit Tagów 07.11.14, 18:59
            Mówię o zarządzaniu tagami. Jak jestem w edytorze na liście tagów, tam, gdzie jest podawana ilość użycia tagu, to chciałbym kliknąć tag i zobaczyć wszystkie wpisy (albo, lepiej, ich tytuły) i móc np. zmienić tagi. Czyli nie o czytanie chodzi i nie o klikanie na dwa okna (albo lepiej), tylko od razu.

TBH najłatwiej było mi to osiągnąć do tej pory korzystając z zewnętrznego serwisu, Folksr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka