Gość: grinderzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 19:54 Witam, Szukam sprawdzonego hotelu w centrum Pragi, cena za 2 osoby max 250 pln. Ktoś może coś polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: Hotel Praga 26.02.11, 01:02 Mogę polecić pewien hostel, nie hotel, w samym centrum Pragi. Chodzi o pokój prywatny w hostelu. Na pierwszym piętrze są sale zbiorowe. Nie polecam. Na chyba czwartym są pokoje prywatne, miłe, przytulne. Cenowo pasuje. To ścisłe centrum Pragi. Najlepiej maila na skrzynkę. Nie jestem tu jako akwizytor, nie chcę gnoić i chwalić miejsc noclegowych w Pradze. Generalnie jest tak, że najtańsze noclegi to horror. Nie mam z tego pieniędzy. Taki ju z jestem, że lubię z wrodzonej prózności udzielać rad innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzymonZD Re: Hotel Praga IP: *.icpnet.pl 20.12.11, 23:28 250 pln to już całkiem niezła sumka jak na Pragę, ja mogę polecić jeden z tej strony: hotele w Pradze, ale wybór jest naprawdę duży... powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hotel Praga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 19:04 hotel Meran przy placu Wacława Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Hotel Praga IP: *.eurotel.cz 04.02.12, 22:19 Hotel City Centre Rewelacyjna lokalizacja, 100 m od stacji metra, 5 minut od rynku, 10 minut od mostu karola. Pokoje dość przestronne, łazienka czysta. Płaciłem 50 euro za dwójkę w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś