Dodaj do ulubionych

Kemping Fured

15.03.12, 10:42
Witam,
Bardzo proszę o opinie i wszelkie informacje nt. tego kempingu.
Czy zna ktoś może stronę www kempingu? Ja nie mogę znalezć:(

Podobno sa tam do wypożyczenia przyczepy- jeśli ktoś wie coś więcej na ten temat byłabym wdzięczna za informacje.
Zastanawiam się też nad wynajęciem namiotu z Vacansole - czy warto? Jak rozstawione sa namioty, czy sa w cieniu ..?
Obserwuj wątek
    • jolanta631 Re: Kemping Fured 15.03.12, 17:43
      A możesz napisać w jakiej miejscowości ten kemping?
      • rebeka79 Re: Kemping Fured 15.03.12, 21:16
        w Balatonfured:)
        --
        • Gość: gnypek Re: Kemping Fured IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 07:47
          www.trivago.pl/balatonfuered-81312/hotele/camping-fuered-129149/opinie-o929017+
          translate.google.pl/
          ;-)
    • helkatours Re: Kemping Fured 18.03.12, 18:49
      Witam!

Mamy ten kemping w swojej bazie, oferujac go po cenach identycznych z tymi do uzyskania na miejscu, bo Balatontourist Zrt., ktory jest wlascicielem wszystkich najwazniejszych kempingow nad Balatonem, jest naszym partnerem:

Kemping Füred

Trzymaja przyzwoity standard, regularnie inwestujac w swoja baze. Akurat na tym w Füred domki sie bardzo szybko rozchodza, co chyba najlepiej swiadczy o klasie kempingu.

pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Kemping Fured IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.12, 20:38
      Byliśmy na tych campingu z cztery razy z vacansoleil. Zawsze byliśmy zadowoleni bo camping fajny, w bardzo fajnej okolicy, blisko do centrum i do sklepów. Namioty są blisko basenów i sanitariatów, jedne w samym słońcu, inne pod drzewami w cieniu - zależy jak się trafi. Sanitariaty w skali od 1-10 dałabym 7. To zależy do których łazienek powędrujesz.
      Na stronie Balaton.hu (jakoś takoś) znajdziesz wszystkie campingi. Przyczepy wynajmuje tam niemiecka firma, taka znana ale nie pamiętam nazwy. Jeśli chodzi o domki do wynajęcia to wizualnie z zewnątrz wyglądają ciańko, nie wiem jak w środku.
      • Gość: Gosc Re: Kemping Fured IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.12, 11:08
        Witam,

A jak z porządkiem i głośnością na kempingu ? Czy jest przestrzegana cisza nocna ? Jak daleko do Tihany ?
        • Gość: gość Re: Kemping Fured IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.12, 16:47
          Ogólnie camping cichy. Raz nam sie zdarzyło, że obok nas zjechali sie Holendrzy przyczepami i imprezowali, tzn. puszczali do późna w nocy muzykę, śpiewali karaoke, ale ogólnie nie było najgorzej. Byliśmy tak padnięci po całym dniu, że mi wogóle muzyka nie przeszkadzała i szybko zasypiałam - inni jednak narzekali. Do Tihany bardzo blisko. Samochodem, nie wiem może z 7 min.
        • helkatours Re: Kemping Fured 22.03.12, 21:13
          Z Balatonfüred na Tihany jest 5 km.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka