Dodaj do ulubionych

Hajduszoboszlo Teraz ?

IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.13, 21:18
wyszedł mi nagły wyjazd do Hajduszoboszlo w niedzielę na kilka dni - może jest tam ktoś teraz i wie, czy straszny tłok na basenach w Aqaparku, wiem, że w sezonie siłą rzeczy będzie dużo ludzi, ale czy będzie miejsce na rozłozenie leżaka i wypoczynek bez innych osób tuż za plecami?, jak to wygląda w ostatnich dniach?, dzięki za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Hajduszoboszlo Teraz ? IP: 82.141.171.* 16.08.13, 23:00
      jestem aktualnie z rodziną w Hajduszo...ludzi wszędzie sporo i na basench i w aquapqrku
    • Gość: aaa Re drogi do HB? IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.13, 01:50
      czy patrząc od strony barwinka już w Słowacji trzeba kupować winite na przejazd do Koszyc w stronę Wegier, choć tam jedynie przed Koszycami droga płatna na odcinku ok. 30 km, a obok lokalne drogi bez opłat?; dalej, czy na Węgrzech jest z Miszkolca do Debreczyna (a potem do Hsjduszoboszlo) droga płatna (autostrada) i czy można ją wyminąć bocznymi rogami, jaksię komuś nie spieszy?
      • lisia312 Re: Re drogi do HB? 17.08.13, 19:28
        na Słowacji kupowaliśmy winietę, ale można ominąć. Na Węgrzech jechaliśmy bez winiety na Encs, Tokaj, Nyirgyhazę, Debreczyn, Hajdu.
    • Gość: htstan Re: Hajduszoboszlo Teraz ? IP: *.ust.tke.pl 14.02.14, 20:12
      byłem parę razy w hajdu w sezonie czyli czerwiec lipiec sierpień i powiem tak z dostępnościa miejsca na plaży nie ma tragedii i fajnie się można zrelaksować z piwem drinkiem z paleniem też nie ma problemu knajpy w obrębie basenów do wyboru do koloru jeżeli chodzi o baseny to najbardziej oblegane są te termalne czyli ciepłe i brązowe ale i tak znajdziesz miejsce aczkolwiek w nich się nie pływa a zwykłe do pływania są w miarę puste. oby ci się ten opis przydał. miłego wypoczynku ja wybieram się w tym roku z moimi dzieciakami i żona na początku wakacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka