Dodaj do ulubionych

Hajduszoboszlo-bilety wstępu

06.07.14, 09:50
Witam,
Wybieram się w tym roku z moją rodzinką do Hajduszoboszlo i z tego forum dowiedziałem się, że jest możliwość kupna wejściówek na baseny ( zależy mi szczególnie na aquapark dla dzieci ) po obniżonych cenach. Niestety właściciele kwatery u których będziemy mieszkać nie posiadają ich w dyspozycji. Stąd moja prośba o podanie możliwości lub źródła gdzie takie wejściówki można zdobyć. Pozdrawiam .
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysztof Re: Hajduszoboszlo-bilety wstępu IP: *.dynamic.vectranet.pl 09.07.14, 21:50
      Przyłączam się do pytania. Planuję w drodze do Bułgarii spędzić 2 dni w Hayduszoboszlo i śledząc cennik na stronie widzę że jest osobna cena na same baseny i inna na zjeżdżalnie. Widzę że rodzina 2+2 może się nieźle zrujnować. Czy ktoś może mi napisać jakie są ceny tych biletów jednorazowgo wstępu i czy rzeczywiście jest rozdzielnie baseny-zjeżdżalnie?
      • Gość: XXX Re: Hajduszoboszlo-bilety wstępu IP: 85.219.250.* 21.07.14, 12:50
        baseny są podzielone na trzy zamknięte osobno tereny 1. zjeżdżalnie jest tam tego pełno. 2 Kompleks ok 15 basenów z borowinami, sztucznymi falami, jakieś z masażami bąblami lecznicze i jeziorko na rowery wodne. 3 to zadaszone baseny, groty, zjeżdżalnie itp czyli jakiś np aqu park dobry w polsce. Za wszystko płaci się osobno chcesz tylko na zjeżdżalnie płacisz za jak chcesz na baseny dopłacasz lub bulisz jednorazowo i śmigasz wszędzie pozdrawiam
        • Gość: Ewelina Re: Hajduszoboszlo-bilety wstępu IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.14, 18:59
          Witam , może byłas 18 lpica? na zjeżdzalni żółtej wydarzył się wypadek , może coś widziałaś? Pozdrawiam
    • Gość: XXX Re: Hajduszoboszlo-bilety wstępu IP: 85.219.250.* 21.07.14, 12:40
      Witam jeżdżę do HB od 4 lat ale nigdy nie słyszałem o jakiś tańszych wejściówkach- bardzo ciekawe, jest przy kasach jakaś promocja przy kupnie biletu na chyba siedem dni z tego jeden wychodzi gratis. A aquapark dla dzieci ? czyli raczej baseny ogólnodostępne nie ma tam nic typowo wydzielonego dla dzieci, na tych ogólnodostępnych basenach są chyba trzy dla dzieci z jakimiś małymi zjeżdżalniami fontannami i zwierzętami betonowymi w wodzie. Kiedyś była jakaś opcja, że pracownicy aqua parku mieli darmowe wejścia dla rodzin to coś sprzedawali taniej ale już parę lat o tym nie słyszałem pozdrawiam
      • Gość: andrasz Re: Hajduszoboszlo-bilety wstępu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.07.14, 22:15
        Są tańsze wejściówki m.in. dla osób mieszkających na Hajdu Camping, ale są to tylko obniżone ceny na część ogólną, natomiast nie ma na duże zjeżdżalnie.

Zachęcam do odwiedzenia forum - ogrom aktualnych informacji i życzliwi użytkownicy.

forum.wegierskie.com/Hajd%C3%BAszoboszl%C3%B3
        • Gość: ewelinA Re: Hajduszoboszlo-bilety wstępu IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.14, 18:56
          Witam, poszukuję osób które był 18 lipca w Hajduszloboszlo . Doszło tam do wypadku na zjeżdzalni, może ktoś coś widził. Proszę o kontakt ewelina_cz@op.pl
      • Gość: Ewelina Re: Hajduszoboszlo-bilety wstępu IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.14, 19:01
        szukam osób które 18.07 byli w Hajduszloboszlo. Na exstermalnych zjeżalniach doszło do wypadku, moze ktoś coś widział? Pozdrawiam
    • patryc-ja21 Re: Hajduszoboszlo-bilety wstępu 04.08.14, 14:12
      Myśle, zelepiej poszukac innego parku, jak byłam tam ostatnio w 2012 to było tyle ludzi, ze aby znaleźć wolny skrawek trawnika lub betonu trzeba było sporo pochodzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka