Dodaj do ulubionych

Sylwester w Czechach

18.09.18, 13:12
Sylwester przy czeskiej granicy. Może ktoś polecić jakieś sprawdzone miejsce na kilkudniowy wypad w okresie Sylwestrowym z rodzinką. Szukam przygranicznego pensjonatu (może być po stronie czeskiej), który dodatkowo zorganizuje również zabawę sylwestrową. Ktoś coś?
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: Sylwester w Czechach 18.09.18, 19:21
      Teraz jest ZA WCZESNIE na konkretne oferty

Pensjonaty i hotele je przygotuja pozna jesienia

Na pewno bedzie w czym wybierac, bo prawie kazdy hotel cos takiego szykuje

Trzeba na boezaco sledzic oferty w internecie

Ale halo przy czeskiej granicy jest ´zbyt pojemne, konkretnie o jaki region chodzi:
      Beskidy, Ostrawa, Opawa, Krnov, Jeseniki, Karkonosze, Gory Izerskie, itd.... ???
      • czerpa Re: Sylwester w Czechach 18.09.18, 21:23
        Jestem z Wrocławia, więc interesuje mnie w zasadzie cała granica Czech z Polską ;). Byle fajnie było.
        • nchyb Re: Sylwester w Czechach 09.10.18, 15:43
          oferty sylwestrowe już od dość dawna są w necie dostępne, więc pensjonaty i hotele wcale ich późną jesienią nie przygotują, tylko już są dostępneod około miesiąca na pewno, potem tylko dochodzą spóźnialscy :)
          wpisz w wyszukiwarkę np Sylwester sudety 2018, lub Karkonosze sylwester 2018 i zobaczysz sporo ofert. Głównie polskie przygraniczne hotele i pensjonaty. Możesz szukać też "sylwester w czechach 2018" - głównie Pragę proponują, ale i w Libercu coś się znajdzie.
          I musisz szukać, co Ciebie zainteresuje :)

Ewentualnie znajdź czeską wyszukiwarkę np. google.cz i wpisz tam: Silvestr v horách lub: Silvestrovská večírek v horách
          też znajdziesz pensjonatowe propozycje po czeskiej stronie.

A co do polecenia - ja tam miło wspominam zabawę sylwestrową
          • nchyb Re: Sylwester w Czechach 09.10.18, 15:49
            ucięło mi końcówkę, w Studziennie, koło Wambierzyc. Oprócz zabawy jeszcze dzień i dwa wcześniej robili kuligi z pochodniami w cenie pobytu. ale to trzeba szukać, szukać itd :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka