Dodaj do ulubionych

tani nocleg w Pradze

IP: *.sp4net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:23
witam czy ktoś może mi polecić tani nocleg w Pradze z dobrym dojazdem
komunikacją miejską do miejsc atrakcyjnych do zwiedzania w Pradze jeszcze nie
byłem a wybieram się tam z żoną w sierpniu dzięki za porady i wskazówki
Obserwuj wątek
    • Gość: Olek Re: tani nocleg w Pradze IP: 195.116.202.* 30.06.05, 13:38
      Co to znaczy tani? :-)
      • Gość: kucharz Re: tani nocleg w Pradze IP: *.sp4net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:26
        tani znaczy około 30-50 pln / osobę bo tańszych nie znalazłem
        • Gość: Olek Re: tani nocleg w Pradze IP: 62.233.185.* 30.06.05, 22:33
          Aha, no ja w maju tez nie znalazlem. Nie chcialem w hostelu i w koncu
          zdecydowalem sie na pensjonat Klara (150 zl za 2 os. pokoj z lazienka).
          • Gość: kucharz Re: tani nocleg w Pradze IP: *.sp4net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 07:07
            dzieki za info jest strona www.nocowanie.pl/czechy/praga/ tam sa tez
            tansze miejsca ale nie wiem jak sa umiejscowione nie chce jezdzic samochodem po
            miescie bo slyszalem ze kom. miejska jest b, dobra ta "Klara" w dobrym miejscu?
            • Gość: Olek Re: tani nocleg w Pradze IP: 195.116.202.* 01.07.05, 08:52
              Wiecej tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=24053247&a=24053247
              W linkach jest link do mapy Pragi i do tego pensjonatu
              • Gość: kucharz Re: tani nocleg w Pradze IP: *.sp4net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:25
                dzieki za rady napisz cos jesli mozesz nt. tej "Klary" ( co tam oferuja i czy
                jest CZYSTO!)ale juz na priv szczecinianin40@o2.pl pozdrawiam
          • Gość: filos55 Re: tani nocleg w Pradze IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 21.07.05, 12:40
            czy możęsz podać mi namiary lub strone www?
    • Gość: Rohata Re: tani nocleg w Pradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 15:43
      Nie wiem, na jaką liczysz jakość pokoi, ale najtaniej jest w akademikach na Malej Stranie. Jest kawałek do starego miasta, ale idzie się miłym parkiem, można też zjechac kolejką. Pokoje w akademikach nie są luksusowe, delikatnie mówiąc, a łazienki są na korytarzu. Mi to wystarczyło. Niestety, nie pamiętam, ile dokładnie kosztował nocleg, ale jest to pewnie gdzieś w internecie.
      Pozdrawiam.
      • Gość: kucharz Re: tani nocleg w Pradze IP: *.sp4net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 07:08
        dzieki Rohatko
    • Gość: goko Re: tani nocleg w Pradze IP: 195.243.8.* 01.07.05, 13:40
      przeczytaj
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=23507378&a=23507378
      ja polecam właśnie ten pensjonat.
      pozdr.
      • Gość: kucharz Re: tani nocleg w Pradze IP: *.sp4net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:22
        dzieki za wskazowki zajrze w wolnej chwili
    • krowa26 Re: tani nocleg w Pradze 09.08.05, 22:36
      hej, jak ze 4 lata temu nocowałam w akademikach uniwersytetu praskiego.
      mieszczą sie one na jakimś wzgórzu,nie pamietam juz jak sie ono nazywało,
      niedaleko stadionu.na piechtę do starego miasta ok 10-15 min, gorzej z powrotem
      bo sie idzie pod górkę.. :)standard raczej mizerny(łazienka i kuchnia na
      korytarzu) no ale cena wtedy wynosiła ok. 16zł/os.co mnie, wówczas biedną
      polską studentkę, osobiście przekonało:). a sama pragę oczywiście najgoręcej
      polecam, przepiękne miasto!!!!
    • Gość: Kasia Re: tani nocleg w Pradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:19
      Hej!
      Ja na temat tych akademików na Małej Stranie, a właściwie na Strahovie, bo tak
      sie ten rejon nazywa. Co tu napisac na i=ch temat - skromne akademiki, typowy
      standard studencki. Strona w necie www.prague-hostels.cz (tam jest wlasśnie ten
      hostel Strahov,a le sa też inne) lub podobna strona www.studenthostel.cz
      Miłego pobytu w Pradze.
      • Gość: danusia Re: tani nocleg w Pradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:56
        spodobal mi sie hostel 15 www.pension15.cz. ale nie jest to w samym centrum i w
        zwiazku z tym mam pytanie: jak jest z powrotami z imprez wieczorem?:) czy to
        jest jakis problem, czy mozna dojechac metrem?i czy bezpiecznie jest wracac
        wieczorami?
        no to tyle
        dzięki
        • Gość: adalbert Re: tani nocleg w Pradze IP: *.malbork.mm.pl 11.08.05, 04:23
          To jest centrum, od dworca głównego do hostelu jest taka odległość jak całe
          Vaclasvke Namesti. Zależy gdzie impreza i z kim się wraca, raczej bezpiecznie
          bo do późna pełno turystów, ale lepiej metrem ze Starego Miasta na Hlavi
          Nadrazni.
        • Gość: adalbert Re: tani nocleg w Pradze IP: *.malbork.mm.pl 11.08.05, 04:24
          Akademik na Strahovie 220 Kc za osobe w 2004 r
          • Gość: ruiza Re: tani nocleg w Pradze IP: *.inteligo.com.pl 11.08.05, 12:01
            Polecam te akademiki - luksusów nie ma, ale czysto i bardzo miła i pomocna
            obsługa! No i do centrum i na Hradczany kilka minut pieszo albo kolejką z
            pięknym widokiem ze wzgórza!
            • Gość: franek Re: tani nocleg w Pradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:40
              a jak wyglada sprawa rezerwacji miejsc w tych akademikach? czy może są
              kompletnie oblężone i rezerwować trzeba z wyprzedzeniem? z góry dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka