em-st 22.11.06, 10:48 Mam pytanie raczej z innej beczki. Czy ktoś z was korzystał z usług tej firmy: limba.com? Jeśli tak, to jakie są wasze opinie o niej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
docentverba Re: Limba - czy warto? 22.11.06, 11:21 Czesc! ja kiedys skorzystalem,szukalem locum w Liptovskim Mikulaszu.Znalazlem fajna mete u pp.Sloninkow na ulicy Aleksyho.Dogadalem sie przez internet,zarezerwowalem w ten sam sposob,nie przesylalem zaliczki,bo sami panstwo Sloninkowie nie chcieli mnie narazac na koszta.Poniewaz jezdze do LM 3 razy w roku i zawsze mieszkamy u nich,to rezerwuje sobie albo na miejscu,albo telefonicznie. Wychodzi,ze warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzia Re: Limba - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 15:40 Witaj, my byliśmy rok temu, wynajeliśmy fajną chałupkę, troszkę na pustkowiu. Ale dom super do imprezowania :). Teraz szukam coś w Limbie i jakoś drogo...próbuję znaleźć właścicieli danego domu ale z tym problem... Odpowiedz Link Zgłoś
bodziot1 Re: Limba - czy warto? 22.11.06, 20:28 Na pewno jest to firma wiarygodna ,ale niestety pobiera dużą prowizje. Kożystałem z jej usług trzy razy i zawsze było o.k.Adresy i telefony ciekawej kwatery zachowałem byłem tam bez pośrednictwa i było o połowe taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowany Re: Limba - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:49 bodzio a mógłbys podesłać adresy ? potrzebuje pilnie sylwestra na 8 osób kingkahn@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś