osoba5 Re: Hotel Lido-Balatonfured 15.04.08, 09:17 Znam i mogę spokojnie polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_123 Re: Hotel Lido-Balatonfured 15.04.08, 10:40 A masz może jakies fotki, bo w necie mało jest. Jakie jedzenie? Czy dla dzieci będzie dobre? Czy pokoje są duże? Czy okolica jest naprawdę tak spokojna jak piszą i czy nie za spokojna? Czy jest w okolicy jakieś disco, pub itd.? Za wszelkie info serdeczne dzięki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
osoba5 Re: Hotel Lido-Balatonfured 15.04.08, 12:22 Moja opinia z tego hotelu oparta jest na pobycie w czerwcu 2006. Mogło się coś zmienić. Co do jedzenia to dużo i dobre. Śmiadanie to szwedzki stół , wieczorne posiłki były do wyboru z karty . Jedzenie europejskie bez żadnych pikantnych węgierskich dodatków. Pokoje dostosowane do ilości osób. Nasza rodzina 2+1 nie miała ciasno. Hotel leży nad samym jeziorem ( ok.50 m), ale ogrodzenie terenu oraz naturalna zapora z drzew powodują że nie odczuwa sie chałasu znad wody. O dyskotekach nic nie wiem - chyba najbliższa była na terenie aquaparku. Co do knajp to około 300 metrów od hotelu rozciąga się swoista promenada - tam knajpa na knajpie. Plaże ( a raczej szerokie , dobrze utrzymane trawniki ) są płatne , ale jest to opłata symboliczna. W 2006 roku ok.300 ft za dorosłego na cały dzień. No a poza tym ja w ramach pobytu w Lido ( z Neckermanna ) miałem darmowe wejściówki dla rodziny na cały pobyt. W 2007 byłem przejazdem w Balatonfured i musze odnotować kolejne zmiany " na + " związane z rozbudową zaplecza i dostosowaniem się miasteczka pod turystów. Pewnie w tym roku będzie jeszcze lepiej. Co do fot to raczej na priv. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_123 Re: Hotel Lido-Balatonfured 15.04.08, 12:31 Bardzo dziekuję:-) mój mail a.samolyk@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: Hotel Lido-Balatonfured IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.08, 22:08 mam prośbę do osoba5, czy moglbys napisac czy w poblizu tego hotelu sa plaze piaszczyste? jedziemy z dwulatkiem którego głownym zajeciem bedzie kopanie łopatką :))jakie jest zejscie do wody- czy podesty betonowe, chodzki a moze bezposrednio? i czy jest głęboko przy brzegu- bo podobno nie tak plytko jak w poludniowej czesci jeziora? pytania o tyle istotne zeby dzieciakom bylo fajne :))pozdr agnieszka p.s bylabym tez wdzieczna za fotki hotelu lub okolicy na adres : jurcio@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_123 Re: Hotel Lido-Balatonfured 15.04.08, 11:31 I jeszcze jedno czy w Balatonfured są tylko płatne plaże? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_123 Re: Hotel Lido-Balatonfured 17.04.08, 11:58 Zarazerwowałam i jedziemy 22.06:-) Ktoś jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukaszek Re: Hotel Lido-Balatonfured IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 13:14 Ja też tam byłem i też raczej polecam. To taki duzy obietz poprzedniej epoki, ale dobrze utrzymany i czysty. Jest też mały basen w ogrodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_123 Re: Hotel Lido-Balatonfured 07.07.08, 15:38 Wróciłam 3 dni temu i jestem bardzo zadowolona:-) Chętnie odpowiem na wszelkie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś