Dodaj do ulubionych

EGER - noclegi, wrażenia

IP: 84.38.160.* 30.07.08, 18:27
Witam,
czy mógły ktoś powiedzieć coś o kwaterach prywatnych, a szczególnie cenach i wolnych miejscach. Może również ogólnie o Egerze i okolicy, z góry dziękuję wszystkim pomocnym osobom.
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: EGER - noclegi, wrażenia 30.07.08, 20:52
      Coś w rodzaju naszego Kazimierza n.Wisłą .
      Jeśli siano gra rolę to raczej apartamenty w obrębie starego miasta mało dostępne.
      Basen termalny dosyć klimatyczny,bez szaleństw typu zjeżdżalnie itp
      Sporo knajpek z polskim menu w każdej.
      Na obrzeżach Dolina Białej Damy z winiarniami w piwnicach.
      Można bazę zrobić w okolicy(Bogacs,Mezekovesd-też z basenami)
      • Gość: Kam Re: EGER - noclegi, wrażenia IP: 84.38.160.* 31.07.08, 23:35
        Wiecie może jak kształtują się ceny za kwaterę i jak z dostępności ? Z góry dzięki
        • hepik1 Re: EGER - noclegi, wrażenia 01.08.08, 05:03
          Nauczmy sie guglować
          www.pensionhotel.pl/zakwaterowanie-eger-city-noclegi-willa-eger-wegry-pensjonaty-a01123111.html
          • Gość: Kam Re: EGER - noclegi, wrażenia IP: 84.38.160.* 01.08.08, 16:33
            Witam,
            guglować umiem ale na takich stronkach zwykły nocleg od 60/70zł :) ale napisałem e-maila korzystajac ze słownika PL-H on-line i juz sie ugadałem po 40zł (ze strony www.eger.hu) ;) Pozdrawiam
            • hepik1 Re: EGER - noclegi, wrażenia 01.08.08, 21:51
              Link dałem pierwszy z brzegu by zobrazować ceny w centrum Egeru.
              Też znalazłem całkiem przyjemne miejsce dużo tańsze:
              www.tinodiapartman.extra.hu/arak.html
              Pytanie jak daleko do centrum(basenów)Jak bedzie trzeba dojechać z manelami na kapielisko to parę ładnych forintów parking będzie kosztował.A Eger wcale nie taki mały ;)
              Tak sobie przypominam...kiedys mieszkałem niecały km od kąpieliska ,tyle,że z powrotem pod górę było..masakra ;))
              • Gość: Kam Re: EGER - noclegi, wrażenia IP: 84.38.160.* 02.08.08, 20:02
                Ja z kolei też ogladałem stronę www.eger.hu i znalazłem taki nocleg : www.bacchushaus.hu/, z Panią się dogadałem po Angielsku, potwierdziłem przyjazd i wynegocjowałem 2800ft za dobę. Pozdro i dzięki za pomoc, udanych odpoczynków ;)
                • hepik1 Re: EGER - noclegi, wrażenia 02.08.08, 20:28
                  Ha,ha ...byłem w tym Bachusie właśnie ,tyle ,że to z 8 lat temu było.
                  Jeden apartament-dwa pokoje z aneksem kuchennym były w przyziemiu co stanowiło
                  plus przy upałach w weekend majowy.Ze dwa na poddaszu a w tym pokoju z
                  skórzanymi meblami i tam gdzie choinka mieszkali na parterze właściciele.
                  O tym właśnie pisałem gdy wspominałem powroty pod górkę z basenu ;)
                  Ale ogólnie duży plus za całokształt.
      • Gość: mcg Re: EGER - noclegi, wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 13:09
        a gdzie w Egerze jest Dolina BIAŁEJ Damy ?!
        • hepik1 Re: EGER - noclegi, wrażenia 01.08.08, 14:16
          Bajery szukasz?Rad udzielaj ;)
          Sugerujesz,ze piekna pani nie mogla byc jednoczesnie biala dama? ;))
          • Gość: mcg Re: EGER - noclegi, wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 10:26
            oj . myślałem ze tylko langoszami sie zajmujesz a tu widzę że
            historią także... Niestety zmartwię Cię- nie znasz tej historii więc
            zamilcz. nie wprowadzaj innych w błąd swoimi wydumkami... Jak juz
            sie dowiedziałeś, z innego miejsca na tym forum, TU ludzie oczekują
            porad ,wskazówek i podpowiedzi a nie bredni wszechwiedzącego
            megalomana .
            • Gość: gość Re: EGER - noclegi, wrażenia IP: *.tp.unicity.pl 02.08.08, 11:05
              o wybujały ego ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka