Dodaj do ulubionych

Babilon - Liberec

IP: *.chello.pl 03.03.09, 20:08
chciałabym wybrać się tam z synem, czy ktoś może mi podpowiedzieć
gdzie można wykupić w miarę tani nocleg i ile kosztuje wstęp do
Babilonu na cały dzień, dla dorosłej osoby i chłopca 12-let.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Babilon - Liberec IP: *.chello.pl 03.03.09, 21:37
      google 10 sekund i jest
      www.centrumbabylon.cz/webview.php?cisloclanku=431&claneksablona=7
    • jusytka Re: Babilon - Liberec 03.03.09, 22:46
      Dodam tylko, że warto wykupić "baliczek", czyli bilet wstępu obejmujący kilka
      atrakcji niż kupować bilety osobno.
      Największą atrakcją dla moich chłopaków był laser game.
      Co do noclegów, w Babilonie jest hotel, gdzie się zatrzymaliśmy (info na podanej
      wcześniej stronie) i większość atrakcji mieliśmy w cenie noclegu (wstęp
      nieograniczony czasowo).
      • Gość: ja Re: Babilon - Liberec IP: *.aster.pl 21.03.09, 17:08
        napiszcie jaka jest cena za hotel z jedzeniem i bilety do aqua.. mozna kupic
        razem jak faktycznie to wychodzi bo na stronie różnie;) ile od dorosłego ile od
        dziecka? na ile tam jechac czy 1 nocleg wystarczy?
        • jusytka Re: Babilon - Liberec 22.03.09, 23:05
          Jak nocujesz w hotelu to aquapark, iqpark oraz lunapark masz gratis bez
          ograniczeń czasowych. Cena za nocleg zależy od tego gdzie go wykupujesz i kiedy.
          My wykupujemy w niemieckim biurze, kilka miesięcy wcześniej, więc korzystamy ze
          zniżek. Za nasze dzieci w wieku 8 i 9 lat przysługiwała zniżka 50%. Dzieci do 6
          lat gratis. Myślę, że jeden nocleg to mało, najlepiej wykupić dwa.
    • Gość: zbigniew Re: Babilon - Liberec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.09, 10:57
      Porównując ceny wydaje się, że sensowniej rezerwować przez Neckermanna niż
      bezpośrednio u nich - ceny o 15-20% niższe.
      • jusytka Re: Babilon - Liberec 22.03.09, 23:07
        To prawda, najlepiej kilka miesięcy wcześniej o ile to możliwe.
        • Gość: zbigniew Re: Babilon - Liberec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 09:38
          chyba aż tak wcześnie nie koniecznie - za rezerwację 60 dni przed pobytem dają
          jeszcze 10% zniżki
          • jusytka Re: Babilon - Liberec 23.03.09, 18:23
            Być może, my tak jak napisałam wcześniej korzystamy z niemieckich biur podróży i
            oczywiście ze zniżek za wcześniejszą rezerwację, choćby to było 10%. W tym roku
            skorzystaliśmy na tym jeszcze bardziej, bo zimą w tym hotelu wzrosły ceny. My
            zarezerwowaliśmy go pół roku wcześniej i nam się to opłaciło, bo płaciliśmy
            sporo mniej, niż jest to podane na stronie hotelu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka