agness25 01.06.09, 21:46 Bardzo proszę o poradę gdzie najlepiej wybrać się z trzylatkiem nad Balaton? Zależy mi na łagodnym zejściu do wody i piaszczystej plaży. Może ktoś podzieli się namiarami na fajny apartament w takich okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Francka Re: Balaton-piaszczysta plaża- gdzie?? IP: 83.230.14.* 07.06.09, 20:22 Polecam Balatonfured. Byliśmy w zeszłym roku z 4-latkiem w ośrodku campingowym Fured. Plaża piaszczysta i idealnie płytko, dodatkowo baseny. Dla osób spoza ośrodka wstęp płatny. Jak zauważyłam na większości capmingów (akurat tam gdzie my byliśmy) wejścia na plaże były płatne tj. na teren ośrodków które sa akurat bezpośrednio nad Balatonem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina-e12 Re: Balaton-piaszczysta plaża- gdzie?? 10.06.09, 18:26 Francka, ile kosztuje camping w Fured? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Balaton-piaszczysta plaża- gdzie?? IP: *.tp.unicity.pl 10.06.09, 21:21 balatonlelle www.balatontipp.hu/index.php?p=strandok&id=17 Odpowiedz Link Zgłoś
viking03 Re: Balaton-piaszczysta plaża- gdzie?? 13.06.09, 02:24 Byłem nad Balatonem w Balatonalmadi i ... nie widziałem piaszczystych plaż ;-) Wszystkie plaże były ... trawiaste, dość gęsta trawa sięgała do samej wody. Oczywiście nie były to jakieś haszcze czy krzaczory tylko plaża miejska , oczywiście płatna, jak wszystkie plaże w Balatonalmadi, tak więc ręcznik plażowy czy kocyk leżał sobie na trawce, nie na piachu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Francka do ewelina-e12 IP: 83.230.14.* 17.06.09, 09:05 www.balatontourist.hu/ Na tej stronce powinny być aktualne ceny campingów i jakieś fotki nawet. Piaszczysta plaża - mam tu na myśli plażę dla dzieciaków, do opalania to raczej trawka pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś