swieciak3 09.02.06, 15:12 witam jestem ze swiecia i chcial bym sie dowiedziec jak oceniacie szanse obu zespołow w niedzielnym meczu majac na uwadze ze w POLPAKU nie zagra RICK APODACA złamał palec. Pozdro POLPAK ŚWIECIE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr.koszalin Re: POLPAK - AZS 09.02.06, 17:10 Ciężko cokolwiek przewidywać, ale na pewno faworytet zdecydowanym jest jednak Polpak - zajmujecie w końcu drugie miejsce w lidze, a my czwarte... od końca. Z drugiej strony wreszcie mamy centra, a Wy straciliście najcenniejszego zawodnika... Generalnie szanse AZSu oceniam na 1/4 moze 1/3... Fanie że mecz będzie w TV!! Odpowiedz Link Zgłoś
art1970 Re: POLPAK - AZS 09.02.06, 19:06 Bukmacherzy płacą 1,46 (Polpak) do 2,5 (AZS). To chyba wystarczy za komentarz kto jest faworytem. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal-szeroka Re: POLPAK - AZS 09.02.06, 22:33 A mi się właśnie wydaje że wreszcie będzie zacięty, dobry mecz, mam taką nadzieje bo się do Grudziądza wybieram, a wygra niech poprostu lepszy w niedziele, choć paczke Polpak ma faktycznie całkiem dobrą, nawet brak waszego Ricka nie powinien jakoś znacząco zmienić obrazu zespołu, jest przecież Szubarga, a ten też w kosza grac potrafi, do zobaczenia na meczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shmeatu Re: POLPAK - AZS 10.02.06, 01:02 Paradoksalnie brak lidera może przynieść podobny efekt do analogicznej sytuacji z Koszalina (Grey - mecz z polonią), a tym bardziej jak weźmie sie pod uwagę, że Apodaca ostatnio grał na słabej skuteczności. Licze na dobry wystep Garnetta (ciekawe jak zagra przeciw Thomasowi, bo Kinlochowi ostatnio zepsuł sporo nerwów), a po słabszym występie mam nadzieje że znów dobrze zagra Radwan. Ogólnie w tym sezonie niczego nie można być do końca pewnym, może poza tym, że gdy gra AZS to bedzie kolejny horror. Trzeba w koncu w jakieś ziółka chyba zainwestować ;) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.koszalin Re: POLPAK - AZS 10.02.06, 10:21 widze ze na forum jest kilku fanow kosza... Odpowiedz Link Zgłoś
gmati Re: POLPAK - AZS 12.02.06, 14:48 Wygraliśmy z Polpharmą (2 miejsce w tabeli), to wybgramy i z Polpakiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
gmati Re: POLPAK - AZS 12.02.06, 20:13 YEAH!!! 88-77 DLA AZSu;) Gratuluję świetnej gry. Super pojedynek:) Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: POLPAK - AZS 13.02.06, 12:34 Byłem w niedzielę na hali w G-dzu, nawet siedziałem blisko Was na trybunach :) Szacunek za konsekwencję w prowadzeniu gry. Moim zdaniem wygraliście szczególnie dzięki zbiórkom pod koszem Polpaku. Decydujący był chyba moment kiedy wynik był w 4Q już na styk, Szubi spudłował trójkę i poszła kontra. No i pierwsza kwarta wyjątkowo parszywa w wykonaniu Polpaku. Polpak bez Apodaki jednak sporo traci, choć zagrali nieźle - raczej jestem optymistą. Najlepszego z Grudziądza. Odpowiedz Link Zgłoś
shmeatu Re: POLPAK - AZS 13.02.06, 14:21 Piękny meczyk, masa efektownych zagrań. Ogromnie sie ciesze. Ale teraz musimy mieć nadzieje, że Polpak, nawet bez Apodaki bedzie grać dobrze, bo za miesiąc w trzech kolejnych meczach, ta ekipa bardzo może nam pomóc (Turów, Astoria, Polonia). A idąc tym tropem i patrząc w terminarz ...nadszedł czas, że musimy mocno trzymać kciuki za Czarnych :) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Kciuki za Czarnych... 13.02.06, 17:23 Koszalin trzyma kciuki za Czarnych. Życie jednak potrafi być okrutne... ;) W kwestii Turowa, Astorii i Polonii vs Polpak obstawiam 7 punktów w tych trzech meczach (coś czuję wtopę z Turowem) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal-szeroka Re: Kciuki za Czarnych... 13.02.06, 19:46 no i co niedowiarki, oj pięknie było wczoraj, tyle naszego. szkoda ze poźniej nasze pseudo gwiazdki nawet sie nie chcieli spotkac z kibicami, tylko zachrzaniali na Koszalin, trudno, tylko niech nie zapominają że AZS to tak naprawde my kibice, bez nas nie istnieją Odpowiedz Link Zgłoś