Dodaj do ulubionych

urodziny.. taka pustka..

13.05.10, 17:57
urodziny, nie jego .. moje.. moje kolejne urodziny, już drugie jak
jego tu nie ma .. tak bardzo mi przykro, że on nie doczekał swoich
ani 23. ani 24. ani 25. urodzin.. :( :( :(

tak strasznie mi przykro, że w swoje urodziny pojechałam ze zniczem
i kwiatami do niego na cmentarz :( nie chciałam, żeby tak było,
mogło być inaczej.. ale nie jest ;(

mimo życzeń od rodziny, przyjaciół, znajomych czuję taką cholerną
wielgachną pustkę.. :( pustkę, której nie da się zapełnić .. pustkę,
smutek, bunt..
Obserwuj wątek
    • agawyzga Re: urodziny.. taka pustka.. 13.05.10, 19:13
      Kochana więc życzę ci tylko dużo siły do życia, ktore juz nigdy nie będzie cudowne, ale życzę ci abyś zna;azla choc małą iskierkę...w tym ciemnym tunelu..ja cały czas szukam, a jednak żyję choć w Wielkim Smutku to żyję...
      Agnieszka-mama Madzi mojej kochanej córeczki,która odeszła w wieku 19 lat...
      • kasia.julka Re: urodziny.. taka pustka.. 13.05.10, 21:05
        Aniu...nie wiem, czego można życzyć w dniu urodzin, bo obie wiemy, że marzenia się nie spełniają:( Ale w takim dniu, jak dzisiejszy, chciałabym żebyś choć na chwilkę się uśmiechnęła, znalazła nadzieję na lepsze jutro i wiarę, że kiedyś takie jutro nadejdzie...

"Chciałabym, aby wymyślono sposób na butelkowanie wspomnień - tak jak perfum. Żeby nigdy się nie ulotniły, ani nie straciły świeżości.
        Żebym w każdej chwili mogła otworzyć buteleczkę i przeżyć to jeszcze raz..."

p.s. sprawdź proszę maila
        Kasia
    • ollaa86 Re: urodziny.. taka pustka.. 28.10.10, 23:05
      Na 9 dni przed rocznicą przyszło mi zmierzyć się z dniem, który zawsze niósł radość... Przez 8 ostatnich lat świętowaliśmy ten dzień razem, mój Kochany... A teraz Cię nie ma. A jeśli wciąż jesteś mój ból niczym mur odgradza Cię ode mnie... Rok temu dostałam od Ciebie najpiękniejszy prezent, jaki mogłam sobie wyobrazić, a 9 dni potem żegnałam Cię, całując te najukochańsze usta i dłonie mokre od łez, moich łez...
      Błagam Cię, bądź teraz przy mnie... Bez Ciebie nie dam rady przejść przez to piekło raz jeszcze...
      Na 9 dni przed rocznicą stwierdzam, że powinnam była zwariować po Twojej śmierci.. Lecz nawet na tę łaskę widocznie nie zasłużyłam... Kocham do granic szaleństwa,
      umieram z tęsknoty za Tobą....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka