kasjoipeaa 08.05.11, 19:48 Piszecie do swoich bliskich? Moj ulubiony blog ostatnio: telefony-do-mamy.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalszafranski Jak założyć bloga ? 03.08.13, 16:19 Witaj Michał Szafrański z tej strony. Możesz mnie znać jako autora i redaktora blogów, poradników, kursów i szkoleń poświęconych marketingowi internetowemu oraz inwestowaniu na rynkach kapitałowych. Ostatnim owocem mojej pracy jest kompleksowy kurs internetowy jak założyć bloga krok po kroku. Dziś chciałem Cię zaprosić do udziału i oceny tego materiału, w całości poświęconego blogowaniu. Starałem się, aby każdy po ukończeniu kursu mógł samodzielnie założyć swój własny blog na Wordpress. Już za moment dowiesz się jak : - jak założyć bloga i zarejestrować własną domenę internetową, - jak prawidłowo skonfigurować swojego bloga, tak aby obsługa techniczna była banalnie prosta, - jak szybko i łatwo tworzyć nowe wpisy chętnie czytane przez internautów i wysoko indeksowane przez wyszukiwarki, - poznasz funkcjonalność praktycznych wtyczek i dodatków Wordpress, - jeśli nie masz pomysłu na własnego bloga pomogę Ci wybrać odpowiedni temat, aby blogowanie było, tak jak dla mnie przyjemnością, a nie pracą, - ... a wreszcie poznasz sekretny sposób, jak Twój blog może generować dla Ciebie pasywny dochód już od dziś. Rozpocząłem darmowe zapisy na kurs jak założyć bloga na stronie www.emesz.eu. Wykorzystaj szansę póki nie zamknąłem darmowych zapisów na ten Praktyczny Kurs. Udanego dnia Michał Odpowiedz Link Zgłoś