Gość: CHAOSS Re: SKOKI woj wielkoposlkie auto service rosin IP: *.echostar.pl 02.10.07, 16:28 Auto service rosin oferuje naprawy samochodów główne oraz bierzące.przygotowanie do przeglądów rejestracyjnych,porady. Nasz adres ul.kazimierza wielkiego 2 62-085 skoki zapraszamy do odwiedzienia naszej strony gdzie znajdziecie ciekawe porady www.rosinservice.za.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af. Re: Polecane warsztaty IP: 84.38.160.* 04.11.07, 21:25 Jesli jezdzicie w Bieszczady, to polecam mechanika w malej miejscowosci Zarszyn (trasa Sanok- Krosno).Tanio i solidnie. Nie kaze wymieniac roznych dziwnych rzeczy tylko szuka faktycznych przyczyn i je likwiduje. phualpo@wp.pl tel. 665 575 243 Odpowiedz Link Zgłoś
bernadeta27 Re: Polecane warsztaty 30.11.07, 15:22 Zakład Blacharsko-lakierniczy. Pomoc drogowa. Kraków ul.Szafrańska 9. tel.601 510 381 Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
babeta1 Re: Polecane warsztaty 19.05.08, 10:57 Znalazlam na tym forum doskonalego mechanika - i zdecydowanie go polecam! Pan Marek Sońta - Warszawa Ursynów, róg Imbirowej i Kokosowej 601-940-684. Mily, uczciwy, pomocny i fachowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuttyfemale Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 13:08 naprawa samochodów osobowych warszawa i okolice (w szczególności warszawa zachód) 0 664 022 964 www.allegro.pl/item517112444_naprawa_samochodow_diagnostyka_warszawa_i_okolic.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NUTTYFEMALE naprawa samochodów warszawa i warszawa zachód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 13:10 naprawa samochodów osobowych warszawa i okolice (w szczególności warszawa zachód) 0 664 022 964 www.allegro.pl/item517112444_naprawa_samochodow_diagnostyka_warszawa_ i_okolic.html Odpowiedz Link Zgłoś
mirekk1972 Re: Polecane warsztaty 21.01.17, 13:49 Targówek autocreativeservice.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laki Re: Polecane warsztaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.09, 10:03 AUTO-EFEKT naprawy powypadkowe. www.autoefekt.pl. szybko i bezproblemowo Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laki Naprawy powypadkowe Warszawa i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.09, 10:07 Auto-Efekt www.autoefekt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jacekmarmur Re: Naprawy powypadkowe Warszawa i okolice 25.10.11, 20:42 Jeżeli mam doradzać to polecam zakład który mnie nigdy nie zrobił w balona. Jakość idealna, lakier dobrany idealnie, części spasowane tak jak w nowym samochodzie, a nie tu milimetr, a tam centymetr. Naprawdę jak to w powiedzeniu "fachowcy pełną gębą" Wszelkie szczegóły znajdziesz na www.solidny-blacharz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naprawy powypadkow Re: Naprawy powypadkowe Warszawa i okolice IP: 83.218.117.* 22.01.13, 10:31 Polecam warsztat samochodowy specjalizujący się w naprawach samochodów po wypadkach, stłuczkach, czy kolizjach. Wiecej na: Naprawy powypadkowe Warszawa Blacharz Warszawa lakiernik Warszawa Tel: 604 220 479 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warsztat Warszawa Re: Naprawy powypadkowe Warszawa i okolice IP: 83.218.117.* 23.01.13, 09:44 Zapraszamy do warsztatu na naprawy powypadkowe: blacharstwo, lakiernictwo - Warszawa: Więcej: www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakiernik Warszawa Re: Naprawy powypadkowe Warszawa i okolice IP: 83.218.117.* 21.02.13, 17:16 Zapraszam do warsztatu samochodowego w Warszawie (Chodecka 1A). Oferujemy naprawy powypadkowe, blacharstwo i lakiernictwo. www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl/blacharstwo.html www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl/lakiernictwo.html Tel: 604 220 479 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezonnn Re: Naprawy powypadkowe Warszawa i okolice IP: *.icpnet.pl 18.02.14, 18:38 Jeśli chodzi o Poznań, naprawy powypadkowe, warsztat pzu - zachęcam do zapoznania się ze stroną www.autoszkody.pl/ - fachowcy na duży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakiernik Warszawa Re: Naprawy powypadkowe Warszawa i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.13, 12:42 Polecamy: naprawy powypadkowe Warszawa Więcej na stronie: www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakiernik Warszawa Re: Naprawy powypadkowe Warszawa i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.13, 12:42 lakiernik Warszawa Więcej na stronie: www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blacharz Warszawa Re: Naprawy powypadkowe Warszawa i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.13, 12:44 Dobry blacharz w Warszawie Polecamy: blacharz Warszawa Więcej na stronie: www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Naprawy powypadkowe Warszawa i okolice IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.13, 22:56 Auto-Młynarski .. zdecydowanie nie polecam. Mój samochód przechodził tam naprawę po drobnej stłuczce. Panowie "fachowcy" nawet nie potrafili zespolić elementów tak żeby wyglądało to choćby przyzwoicie. Fuszerka na maxa, w dodatku brak podstawowej wiedzy nt. samochodów jeśli chodzi o mechanikę. Miła obsługa ale nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
arturszambor Re: Naprawy powypadkowe Warszawa i okolice 21.10.22, 00:06 polecam ten serwis blacharski: staszowski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naprawypowypadkowe Re: Naprawy powypadkowe Warszawa i okolice IP: 83.218.117.* 31.01.13, 10:01 Naprawy samochodów powypadkowych: www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl/blacharstwo.html www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl/lakiernictwo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naprawy-samochodow Re: Naprawy powypadkowe Warszawa i okolice IP: 83.218.114.* 06.09.13, 22:59 www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl naprawy samochodow Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
holeczek28 Re: Polecane warsztaty 25.03.09, 18:12 Podzielcie się tymi opiniami na www.Twoja-Stolica.pl - niech ludzie wiedzą jakie sa warsztaty w stolicy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arturszambor Re: Polecane warsztaty 21.10.22, 00:07 o naprawę auta warto zapytać tutaj: staszowski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
smaur Autoparts Warszawa 05.04.09, 11:14 Polecam Autoparts w Warszawie na ul. Jagiellońskiej 69. Miła obsługa, uczciwe ceny, pełna oferta.Właśnie mają promocję wiosenną. Serwisują wszystkie samochody. Kompetentny pracownik w biurze wytłumaczył mi co trzeba zrobić w moim opelku, powiedział że potrwa to maksymalnie 3 godziny, podał przybliżony koszt. W trakcie naprawy mogłam zadzwonić, żeby zadać jakieś dodatkowe pytania. Przy odbiorze samochodu pokazał mi wymienione elementy, pokazał co w najbliższym czasie powinnam jeszcze wymienić. Samochód sprawuje się teraz super.Widać, że znają się na swoim fachu. Na pewno pojadę do nich raz jeszcze przed wyjazdem na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Nowak naprawdę polecam warsztat w Wilanowie !!! IP: *.orasoft.net.pl 10.05.09, 00:33 Każdy ma swój zakład jeden jest bardziej zadowolony - drugi mniej. Jeżdżę bardzo dużo i niestety często mam różne stłuczki miesiąc temu nawet dosyć mocną....Od lat naprawiam samochód w jednym zakładzie w Wilanowie prowadzonego przez Pana Fałka i jego Syna przy ulicy Wiertniczej 155 tel. 022 651 75 95 .Wysłał mnie tam mój mechanik. Ja tak jak i moi znajomi, których wysłałem do tego zakładu jesteśmy zachwyceni jakością usług, terminowością , miłą oraz fachową obsługą. Zakład prowadzi naprawy bezgotówkowe co jest naprawdę bardzo wygodne - wstawiam samochód , nie martwiąc się o nic samochód jest za każdym razem naprawiony perfekcyjnie a zakład sam rozlicza się z firmą ubezpieczeniową - mało tego dodatkowo gratis robią mi drobne zaprawki - dodam,że w poprzednim zakładzie gdzie naprawiałem samochód nawet za wymianę żarówki musiałem płacić!!!Tu jeśli spali mi się żarówka podjeżdżam a żarówkę wymieniają mi od ręki i to gratis -nie chodzi mi o oszczędność ale o podejście do mnie czyli klienta. Super sprawą jest oferowana usługa polerowania samochodu.Ostatnio wymieniałem błotnik w czerwonym swifcie żony , który niestety z czasem strasznie zmatowiał wręcz zrobił się jakby biały!!!Jeszcze przed naprawą poinformowano mnie ,że kolor będzie się różnił w stosunku do reszty karoserii ale,ze można całą karoserię doprowadzić do takieo stanu jak nowy lakier.Zgodziłem się zwłaszcza,że był to dodatkowy koszt zaledwie 300 zł. Faktycznie nie wierzyłem własnym oczom, samochód wyglądał i do dnia dzisiejszego wygląda jak nowy. W przyszłym tygodniu wstawiam granatowego passata syna na samo polerowanie - wprawdzie nie wygląda jak swift żony ale będzie jak nowy:) Pozdrwiam wszystkich Tomasz Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Autoparts Warszawa IP: *.aster.pl 24.09.12, 10:35 Takich partaczy szukać ze świecą - wymieniają jak leci części - może się uda. U mnie się nie udało - wymienili układ chłodzenia tylko nie sprawdzili chłodnicy. Efekt - strzeliła w trasie, głowica do roboty, wyjazd na wczasy - zmarnowany. Beznadzieja - drugi raz Pan mówi że mam uszkodzone opony - wymieniam i nic - przód trzęsie. Poprosiłem o test na maszynie a tu amortyzatory mają zero tłumienia. UCIEKAĆ JAK NAJDALEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Autoparts Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.13, 22:47 Zero tłumienia to Ty masz w głowie. Powinni Ci zabrać prawo jazdy jak jeździsz samochodem w który nie istnieją amortyzatory. Odpowiedz Link Zgłoś
piterkac Re: Autoparts Warszawa 04.02.14, 18:15 Witam Pana, tak złego i oszukańczego serwisu to szukać ze świecą. Tyle piniędzy ile zostawiliśmy i za każdymrazem naprawa była niepoprawna ( do dup...y). Problem to ludzie z FSO nie nauczeni fachu i niczego poza ... i .niekompetacją - tarkatujący Nas jak za PRL - bierz albo spier... Zawsze płaciłem parę groszy mechanikowi ale mimo to zawsze była fuszerka .. czasy jak za PRL. Więc jak widać firma się rozwala - i to nie dziwi bo oczekiwania pensji bez pracy - ?? Lenin albo Stalin to obiecywali. Żałosne bo to my jako obywatele dotowaliśmy tą mafi... PK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Polecane warsztaty IP: *.aster.pl 04.07.09, 19:51 www.tsg.auto.pl 516-02-88-22 POLECAM!!!! PRAWDZIWI FACHOWCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba przestrzegam przed ul. bokserska 1c i 4 IP: 194.106.193.* 10.09.09, 22:20 A ja przestrzegam przed naciągaczmi i złodziejami z ulicy bokserskiej 4 i 1c (oba nr do nich należą) w warszawie. Wymiana drobnej części u nich kosztuje 100% więcej niż w autoryzowanym serwisie, gdzie ceny zawsze są sporo wyższe od tych w prywatnych warsztatach. Poza tym nie chcieli wystawić faktury od ręki, bo na fakturę trzeba się umawiać. Czyli odstawiają lewiznę. W renault na puławskiej wymiana naciągacza i paska alternatora wraz z robocizną kosztuje 309zł, w warsztacie na bokserkiej 502zł. Poza tym wymieniają część i już po wymianie dowiaduję się ile to kosztuje.Odstawili szopkę, że niby dzwonią do serwisu renault na puławskiej i sprawdzają cenę. Dzwonili zupełnie gdzieś indziej, albo w ogóle uskuteczniali monolog w słuchawce(trudno teraz mi ocenić). Głośno powtarzali cenę, że niby się zgadza z ich ceną. Więc jak tylko facet odłożył słuchawkę, zadzwoniłam przy nim do serwisu renault, dałam na tryb głośnomówiący i okazało się że nikt do nich przed chwilą nie dzwonił w tej sprawie i że interesująca mnie część kosztuje 157zł a robocizna kosztuje 152zł więc razem do zapłaty mamy 309zł i to w serwisie renault. A na bokserskiej 80zł robocizna a 422zł część do samochodu(zapewne jakiś szmelc za grosze). Nie chcieli przyjąć mojej rezygnacji z ich naprawy, nie chcieli wydać faktury- bo powinnam wcześniej powiedzieć im że będę chciała fakturę, nie chcieli wydrukować pokwitowania zapłaty, a w chwili, gdy powiedziałąm że zapłacę tyle ile chcieli w renault, to nie chcieli wydać samochodu. Odradzam, odradzam odradzam. Kompletny brak uczciwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: przestrzegam przed ul. bokserska 1c i 4 IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 15:00 Również kilka słów o tym warsztacie. Miałem do wymiany żarówkę w reflektorze. Padał śnieg i było zimno, dostęp nie jest łatwy. Zdecydowałem się pojechać do warsztatu. na Bokserską miałem blisko. postanowiłem wymienić przy okazji obie żarówki. TERAZ UWAGA - zwykłe żarówki H7+wymiana+ustawienie świateł to 103zł. Przebolałem bo samochód był potrzebny, ale z samochodu zniknęła nawigacja. Samochód stoi na zamkniętym parkingu. nikogo nie woziłem, nie zostawiam samochodu otwartego, nie miałem włamania. Nawigacja zniknęła ze schowka. Zauważyłem to dopiero po tygodniu jak chciałem z niej skorzystać. Przeszukałem cały samochód - nie było. Nawet cały dom przeszukałem - nie było. Kojarząc fakty to samochód został otwarty tylko w warsztacie. Nie chcę wydawać wyroków, ale to jedyny moment kiedy mogła zniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: przestrzegam przed ul. bokserska 1c i 4 IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 16:14 Co do nawigacji wszystko się wyjaśniło. Zona szukała czegoś w samochodzie przez przypadek zbiła wyświetlacz. Schowała nawigację bo chciała oddać ją do naprawy w tajemnicy przede mną. Przepraszam Panów z warsztatu za posądzenie o kradzież. Przepraszam żonę za bałagan w domu. do tego warsztatu i tak nie pojadę ze względu na cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: przestrzegam przed ul. bokserska 1c i 4 IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.13, 14:07 JA TAKZE PRZESTRZEGAM PRZED BOKSERSKA. TOTALNA KPINA I PORAZKA. W PONIEDZIALEK ODDALAM AUTO DO NAPRAWY. POWIEDZIELI ZE NA DRUGI dzien do odbioru. Dzwonie we wtorek okazuje sie ze nie te czesci zamowili... i w srode bedzie do odbioru.. Dzwonie w srode.. mowia ze okazalo sie ze to WENTYLATOR ktory sie zepsol (taka byla diagnoza w poniedzialek) jednak dziala... I ze niedziala elektronika jednak,.. I ze mam jutro rano (czwartek) odebrac samochod.. Oczywiscie nikt do mnie nie dzwonil nie informowal.. sama wydzwanialam i wypytywalam kiedy moj samochod zostanie oddany.. W czwartek dzwonie o 14.00 ze jade juz po auto a oni ze SAMOCHOD JESZCZE NIE ZACZAL BYC NAPRAWIANY... I ZE O 15 dopiero sprawdza czydziala po naprawie... CO ZA LUDZIE.... I na tej recepcji jakas kobieta ODBIERA TEL CO WOGOLE SIE NIE ZNA !!!!!! PO CO KOGOS TAKIEGO ZATRUDNIAC JAK NIE MOZNA NIC SIE DOWIEDZIEC OD NIEJ CO Z AUTEM SIE DZIEJE !!! KOSZMAR!!!! PRZESTRZEGAM, OBIECUJE ZE TEGO TAK NIE ZOSTAWIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: przestrzegam przed ul. bokserska 1c i 4 IP: *.play-internet.pl 20.06.13, 17:43 Rowniez NIE polecam nikomu, trzymac sie zdala! Ceny z kosmosu, drozej niz w ASO. Omijac szerokim lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
77enn Re: przestrzegam przed ul. bokserska 1c i 4 23.10.13, 20:31 Witam, poszukuję osób poszkodowanych/oszukanych przez warsztat samochodowy na ul. Bokserskiej 1c w Warszawie. Niestety ja również zostałam przez nich oszukana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jacekk0000 Re: przestrzegam przed ul. bokserska 1c i 4 20.03.15, 11:25 Również przestrzegam przed warsztatem na Bokserskiej. Zawiozłem tam swoje Audi A6, bo mam tych złodziei koło pracy. Za pierwszym razem skończył się rozrząd i tu muszę przyznać, że to zrobili porządnie, ale oddali mi samochód, gdzie xenony już nie ruszały się. Pojechałem do fachowca od świateł i musiałem wymienić silnik w lewej lampie i sterownik od xenonów. Jakoś dziwnie oba uszkodziły się w trakcie jak samochód stał w warsztacie. Stało się, za pierwszym razem mogłem jeszcze uwierzyć w przypadek. Drugim (i ostatnim) razem oddałem im samochód jak strzeliła mi chłodnica. Tą wymienili jak należy, ale przy oddawaniu samochód miał kłopot przy odpaleniu, chechłali ponad 15 razy rozrusznikiem by w ogóle odpalił, a jak już odpalił to kopcił jak ruska ciężarówa. Nie przyjąłem samochodu i powiedziałem, że mają to przywrócić do stanu używalności, po 2 tygodniach oddali samochód bredząc coś o wpływie kątów na święta wielkanocne. Samochód odpalał, ale mocy zdjęli mi dobre 1/3 tego co przed naprawą. Po regeneracji pompy wtrysku moc wróciła, więc z tego widać, że musieli mi podmienić na Bokserskiej tą pompę. Więcej tam nie pojadę i przestrzegam też innych. W warsztacie na Bokserskiej podmieniają części. Chcesz mieć problem to jedź do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Polecane warsztaty AGAZ Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 17:41 Poelcam wszystkim warsztat AGAZ we Wrocławiu przy ul. Gnieźnieńskiej na terenie giełdy samochodowej. Montowałem tam lpg do 3 aut i jestem bardzo zadowolony. Pan Piotr Nowak jest świetnym fachowcem, zna się na rzeczy, robi to już od kilkunasu lat. www.agaz.pl tel. 071-359-68-40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Polecane warsztaty AGAZ Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 16:30 Ja też zdecydowanie polecam Agaz z giełdy samochodowej, jeżdżę tam od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.09, 19:37 POLECAM WARSZAT W WARSZAWIE NA UL. BURAKOWSKIEJ 14 "DARMAR" TEL 661 618 312 .TANIO I BARDZO FACHOWO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Polecane warsztaty IP: *.tvk.torun.pl 17.11.09, 19:45 Centrum Spawania Tworzyw Toruń ul. Elbląska 22 WJAZD OD GDAŃSKIEJ spawanie tworzyw sztucznych,naprawa zderzaków,lamp,chłodnic Tel. +48 600688794 www.cst-jurkiewicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozz Re: Polecane warsztaty IP: *.chello.pl 19.11.09, 00:27 Tu jest całkiem fajne źródło takich informacji. Warsztaty w większych miastach mają już całkiem sporo opinii. www.cartoteka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakubek Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 11:01 Polecam Auto-Moto-Mag w Warszawie na Muszkieterów 72, Okęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
k.franc Re: Polecane warsztaty - ASO Toyota Okęcie 07.01.10, 18:54 Śmiało mogę polecić. W innym serwisie ASO tej marki dwa razy podchodzili do tej samej naprawy i ciągle problem powracał, a ja byłem zbywany. Tu naprawili za pierwszym podejściem i jeszcze skorzystałem z "dobrych cen". Szkoda tylko, że nie ma auta zastępczego w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kt84 Łódź warsztat samochodowy 19.11.09, 13:31 Godny polecenia warsztat samochodowy!!! Profesjonalnie i niedrogo Łódź Senatorska 70 600 36 00 15 Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszek101 Re: Łódź warsztat samochodowy 07.02.11, 15:11 Ja osoboscie polecam warsztat samochodowy na ul.Transportowej 9 w Łodz.Gosciu prowadzi zaklad od 30 lat i zna sie na rzeczy. Mialem pukniety bok i dach wgniecony.Auto wyglada teraz bez śladu po wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
marekjoz Re: Łódź warsztat samochodowy 09.02.17, 14:22 Ja polecam warsztat AT Garage z Łodzi. Wymieniałem tam sprzęgło oraz amortyzatory. Wszystko zrobione fachowo, tak jak się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Warszawa - elektryk 08.01.10, 23:13 Auto-Naprawa Elektryka Dariusz Żurek 501 180 365 Mechanika Grzegorz Jarocki 600 925 969 Warszawa, Mokotów, Służewiec - ulica Kłobucka, na tym samym podwórku co stacja kontroli pojazdów O mechanice nic nie wiem, ale elektryk to miły człowiek i mojego starego Golfa przywrócił do pełni życia i od prawie roku nim śmigam bez problemowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korzeń Re: Warszawa - elektryk IP: *.dynamic.mm.pl 31.08.14, 17:48 Ja zawsze korzystam tylko i wyłącznie z usług energotelwarszawa.pl, w pełni profesjonalna firma, która od ręki wykona oraz naprawi każdą instalację elektryczną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Polecane warsztaty IP: *.acn.waw.pl 13.01.10, 20:25 Ja polecam warsztat mechanic.pl na Wynalazek 3. Solidna i fachowa obsługa. Można liczyć na uczciwe doradztwo w sprawach samochodowych. Jeżdżę Toyotą i kiedy po 20 stopniowych mrozach zapaliły mi się kontrolki w samochodzie w autoryzowanym serwisie od razu kazali mi wymienić katalizator i sondę, bo tak im wyskoczyło - więcej nie wytłumaczyli, za to chcieli skasować 5000. U mechanic.pl taka naprawa nie dość, że okazała się połowę tańsza to jeszcze okazała się wcale nie konieczna. Nikt mnie nie próbował naciągać na koszty - natomiast wytłumaczyli rzetelnie skąd mogą być takie odczyty. I na razie wszystko z autem dobrze. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afa3 Re: Polecane warsztaty IP: *.pwpw.pl 18.01.10, 08:14 Polecam warsztat w Warszawie: Mechanic.pl ul. Wynalazek 3/r. Marynarskiej Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Polecane warsztaty IP: *.tktelekom.pl 25.01.10, 10:30 Witam, plecam warsztat w miejscowości Zakręt (trasa na Mińsk Mazowiecki). "AUTO PAZIO". Specjalizacja - Audi VW Seat. Profesjonalnie i niedrogo. Naprawiam tam Audi i jestem b.zadowolona (po kilku doświadczeniach z niesolidnymi warsztatami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Polecane warsztaty IP: *.orasoft.net.pl 28.01.10, 00:12 Co do napraw powypadkowych jak i drobnych napraw lakierniczych gorąco polecam warsztat w Wilanowie przy ulicy Wiertniczej 155 tel 22 6517595 jeśli się nie mylę to pracują od 9-17 Dostałem do nich namiary od kolegi jak rozbiłem swojego volvo i powiem szczerze jestem zachwycony. Naprawa przeprowadzona bezgotówkowo z firmą ubezpieczeniową szybko a do tego perfekcyjnie. Pozdrawiam Sebastian K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vir_nick Re: Polecane warsztaty IP: 80.72.34.* 05.05.10, 17:01 Potwierdzam - zdecydowanie godny polecenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanuszPaw Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.14, 09:50 Auto-Klinika Katowice ul. Kłodnicka 44.Do warsztatu trafiłem jako "gość" Awaria po trasie i po prostu osoba, która się zatrzymała poleciła mi auto-klinikę. Pomimo, że tak jak wspomniałem naprawa po trasie, to uważam (zresztą po powrocie pozwoliłem skonsultować to z moim "etatowym" mechanikiem, który stwierdził że po pierwsze nie miałem zawyżonego rachunku, a po drugie co do zarówno konieczności tej naprawy jak i samego jej wykonania, też nie ma zastrzeżeń), zakład bardzo porządny, uczciwy i specjaliści moim zdaniem też pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 08:51 NAD-CAR 05-830 Nadarzyn ul.Graniczna 6 tel: 22 7399937 www.nadcar.pl Uwagi: blacharstwo, lakiernictwo, mechanika, diagnostyka samochodowa Ceny umiarkowane. Diagnostyka dość tania 35 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Warszawa 26.02.10, 22:35 Wojciech Rzeczkowski, Jana Pawla II 69, wjazd od ulicy Stawki. Rozebrali mi pol autka w poszukiwaniu zwarcia i znalezli. Przeklinali na czym swiat stoi, ale zrobili. Polecam jako elektrykow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw 7 Re: Polecane warsztaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 10:29 polecam prostowanie felg w Mikołowie (ślask) www.felg.pl ul.Pszczyńska 112a tel 601 988 360 prostowałem u nich moje felgi 20" i jestem bardzo zadowolony prawdopodobnie najlepszy gośc w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.11, 21:21 lolek muwi ze jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Polecane warsztaty IP: *.home.aster.pl 24.02.11, 13:41 Polecam serwis www.autoreduta.pl/ Jesli macie korzystać z mało znanych i niepewnych warsztatów i serwisów to zdecydowanie warto jest podjechac na ul..Zwycięzców 63/63A 03-937 Warszawa serwis BMW i Porsche Odpowiedz Link Zgłoś
zielko Re: Polecane warsztaty 15.04.10, 16:26 Polecam zakład z Nowego Sącza nitrolak, specjalizują się w blacharce i lakiernice samochodowej. Widziałem wiele samochodów zrobionych przez ten zakład, są naprawdę profesjonalnymi pasjonatami motoryzacji. www.nitrolak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: Polecane warsztaty IP: *.aster.pl 16.04.10, 22:15 Wypróbowałem kilka... zdecydowanie polecam Garaż Braci Polak w Wilanowie przy ul. Królewicza Jakuba. Niestety numeru nie pamiętam. Profesjonalna i fachowa obsługa. Bezkonkurencyjna jakość i cena. Zdecydowanie na tak. Jarosław Odpowiedz Link Zgłoś