Dodaj do ulubionych

Polecane warsztaty

• Gość: Warsztatowicz Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.14, 11:30
      Blacharstwo i Lakiernictwo Pojazdowe Cupriak Magdalena,
      02-401 Warszawa
      ul. Świerszcza 36
      warsztat.auto.pl
      telefon: 22-863-82-70

Warsztat oferuje bezpłatny samochód zastępczy na czas naprawy.

• kieszkowix Re: Polecane warsztaty 13.01.16, 11:45
        Jak coś się dzieje z moim renault to jeżdżę do Uni-Car Dwa. Nie widzę sensu ryzykowania naprawy w byle jakim warsztacie jak mogę za praktycznie te samą cenę naprawić w ASO...
    • olla920 Re: Polecane warsztaty 24.11.14, 11:49
      25 listopada (wtorek) o godzinie 20:00 na Youtube, odbędą się warsztaty kulinarne na żywo.

Podczas nich znany szef kuchni Andrzej Polan pokaże, jak dodać nowoczesną nutę do tradycyjnych potraw. Prowadzący postara się także odpowiedzieć na większość pytań uczestników.

Warsztaty są całkowicie darmowe. Zapiszecie się tu: fooder.pl/lp/warsztaty-kulinarne/index.html
    • jajarska Re: Polecane warsztaty 10.12.14, 02:47
      Ja z przyjemnością do tej listy dodam Stacje Kontroli pojazdów damal.eu w Łodzi. Spełniają swoje zadanie bardzo dobrze i świetnie doradzają, jeśli są jakie rzeczy do naprawienia. Można m.in. do nich zgłosić się z samochodem, który chcemy kupić, żeby ocenili jego stan techniczny.
    • Gość: Kiero Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.14, 16:19
      Niedaleko od obwodnicy Piły, zakład specjalizacja naprawy tylnej belki aut marki peugeot i citroena.
      Peugeot Citroen Naprawa
      Robert Szmytkowski
      Ul. Rodakowskiego 90
      64-920 Piła (wielkopolska)Tel. +48//67-351-26-27
    • Gość: łukasz Re: Polecane warsztaty IP: *.cdma.centertel.pl 06.01.15, 15:00
      Ja usuwałem dpf i robiłem chiptuning w s-performance na granicznej 115 we Wrocławiu, cena ok,
      jakość też, ogólnie polecam.
      www.s-performance.pl
      • Gość: Jan Re: Polecane warsztaty IP: *.cdma.centertel.pl 12.01.15, 09:19
        Też tam robiłem chip-a i diagnostykę i mogę się dołączyć do postu.
        POLECAM !!!!!!
        • anus_wborze Re: Polecane warsztaty 14.01.15, 13:06
          mam jedno sprawdzone miejsce w Warszawie na Regulskiej, ale radzę korzystać z wyszukiwarki ag centrum: ekspertlpg.pl/znajdz-eksperta
          • Gość: mikson Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.15, 11:11
            ja naprawiam auto w łódzkim serwisie Auto Complex. cenię uprzejmą obsługę i profesjonalne podejście do klienta. już nie raz się przekonałem,że w razie potrzeby, zawsze mogę liczyć na ich pomoc.
            • Gość: marshal Re: Polecane warsztaty IP: 5.174.101.* 19.01.15, 14:28
              mogę wam podrzucić kontakt do fachowców od dorabiania/kodowania kluczy z immobiliserem w okolicy Rzeszowa: cartech.auto.pl/ szybko wykonali usługę i co najważniejsze dużo nie policzyli.
    • Gość: mik3r Re: Polecane warsztaty IP: *.finemedia.pl 25.01.15, 21:04
      A czy ktoś korzystał z allewarsztaty.pl? Widziałem już wcześniej notke prasową na mambiznes: mambiznes.pl/artykuly/czytaj/id/6426/allewarsztaty_pl

W sumie pomysł wydaje się fajny tylko pytanie czy się wybiją bo trochę ludzi musiałoby z tego korzystać... Ktoś próbował?
    • Gość: Tolek1 Re: Polecane warsztaty IP: *.centertel.pl 26.02.15, 11:50
      Elektromechanika i Elektronika Pojazdowa,
      Serwis Ogrzewań i Klimatyzacji, Materla Józef 40-750 Katowice – Kostuchna,
      ul. Czeremchowa 5e, Głównie Naprawa ogrzewania postojowego na Śląsku. Doświadczenie po 27 latach w zawodzie.
    • Gość: krizu Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.15, 22:16
      Człowieku o czym Ty piszesz ? Autoreduta sprzedała mi samochód z wadami ukrytymi takimi, że właśnie się adwokat mój zajmuje. Nie umieli nawet doposażyć samochodu BMW E60 w tempomat. Mówili mi wprost , że nie jest możliwe żeby w pańskim samochodzie był i działał tempomat . Zwykły warsztat na Mińskiej poradził sobie z tym bez najmniejszego problemu.
      Więc nie wkręcaj ludzi na mukę z tą Autoredutą proszę !!!
    • tadeuszbrodnicki Re: Polecane warsztaty 03.06.15, 11:50
      Na uwagę zasługuje też serwis samochodowy z Lublina carlux.pl Obsługują wszystkie samochody, bez względu na markę czy model. Pracuje tam zespół ludzi z pasją, którzy radzą sobie z każdą usterką. Do ich usług należy naprawa układu hamulcowego, napędowego i układu zawieszenia, wymieniana klocków i tarcz hamulcowych oraz szereg innych wyszczególnionych na ich stronie internetowej. Oddałem im swój samochód po małym wypadku, a oni przywrócili go do życia. Co ważne, na początku przygotowują wycenę naprawy i wtedy można się zastanowić, czy chcemy korzystać z ich usług. Z własnego doświadczenia wiem, że znają się na robocie i warto im zaufać.
    • bmw4ever Re: Polecane warsztaty - BMW Zdunek Gdynia 18.06.15, 13:57
      Polecam salo, i serwis BMW Zdunek w Gdyni (Trójmiasto).
      • Gość: zainteresowany Re: Polecane warsztaty - BMW Zdunek Gdynia IP: *.146.100.88.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.08.17, 16:41
        Ja również polecam usługi BMW Zdunek. W przeszłości słyszałem kilka złych opinii, ale w ostatnim czasie bardzo podnieśli standard swoich usług. Zresztą cały czas coś przejmują i stale rozwijają działalność.
    • Gość: malwinal Re: Polecane warsztaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.15, 14:28
      Polecam warsztat AG Expert, który jest na ul. Wielkopolskiej w Gdyni. Telefon do nich to: 58 664-91-22, a strona internetowa: agexpert.pl/
      To naprawdę uczciwy, terminowy i przystępny cenowo warsztat. Zakres usług mają bardzo szeroki, wulkanizacja, remonty silników, sprzedaż części...
      Wszystkim z Gdyni i okolic mogę go serdecznie polecić.
    • Gość: Waldek Re: Polecane warsztaty IP: *.mos.gov.pl 23.06.15, 14:14
      Polecam z opełną odpowiedzialnościa warsztat "Auto- Elektryk" ul. Warszawska..... (przedłuzenie Górczewskiej w stronę Babic nie pamiętam numeru - najlepiej dzwonić) prowadzony przez p. Edward Walczuk tel.kontaktowy 501 757 238 Doskonały uczciwy fachowiec przy czym bardzo skromny facet, profesjonalna obsługa, urządzenia djagnostyczne. Widać że, pasjonuje się ta pracą
      • abraka75 Re: Polecane warsztaty 14.07.15, 14:22
        Rzadko polecam-skutek wcześniejszych doświadczeń, lecz teraz z czystym sumieniem mogę polecić nowy warsztat w Kajetanach ul.Brzozowej (14 lub 15 zresztą wisi baner). Wynajmują tam od niedawna, a już maja dobrą opinię. Robiłam tam kapitalkę silnika, klime i zawieszenie. Uczciwe podejście do klienta co jest rzadkością w dzisiejszych czasach. Dla potrzebujących tel. 506 435 377.
    • tmt3a Re: Polecane warsztaty 16.07.15, 11:20
      Serdecznie polecam wszystkim warsztat naprawy i regeneracji pomp wspomagania. Jakiś czas temu padła mi pompa wspomagania i już chciałem kupić nową, jednak znajomy polecił mi tą firmę i udałem się do nich. Za naprawę pompy zapłaciłem ułamek ceny nowej, a nawet dostałem gwarancje. Polecam tą firmę. pompy-wspomaganie-poznan.pl/

Pozdrawiam.
    • Gość: magol Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.15, 23:17
      szwarc i gruba www.szwarcgruba.gda.pl/zawieszenia.asp jesli chodzi o naprawe zawieszenia to sa super (akurat to mieli okazje mi naprawiac)
    • 0adonis Re: Polecane warsztaty 08.08.15, 10:46
      Ten warsztat w warszawie jest godny polecenia tu strona tam wszystkie info jak adres telefon itp www.emtiserwis.pl/
      • Gość: karina Re: Polecane warsztaty IP: 5.157.49.* 03.09.15, 10:12
        też tam jeżdżę na przeglądy, bardzo w porządku warsztat
    • rafcyk0 Re: Polecane warsztaty 23.09.15, 19:24
      Ja po ostatnich przeżyciach mogę polecić mobilne warsztaty od Hussara. Uratowali mi tyłek jak jechałem z mrożonkami po Europie i mi padło auto. Ale sprawnie wszystko szybciutko załatwili i o dziwo nie skasowali jak za zboże ;P Co do strony to mają hussar-pomoc.com/.
    • Gość: qorecki Re: Polecane warsztaty IP: *.centertel.pl 24.09.15, 01:49
      ciężko się już połapać w tych poleconych
      • Gość: Irek Re: Polecane warsztaty IP: 91.196.122.* 27.09.15, 10:23
        Emit serwis w Warszawie. Szybko i profesjonalnie mi pomogli.
    • Gość: Mira Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.15, 11:48
      To jedyna stacja kontroli pojazdów jaką odwiedzam. Po wielu doświadczeniach wybrałam to miejsce i zawsze jak potrzebuję to korzystam z fachowych i profesjonalnych usług Diag-motu: www.diagmot.waw.pl/ Jeśli mam zrobić badanie techniczne pojazdu to tylko tu.
    • Gość: Jarek Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.15, 10:42
      Odnośnie plastików polecam www.spawaniezderzakow.pl
    • Gość: Tomasz Re: Polecane warsztaty IP: *.tktelekom.pl 12.11.15, 20:56
      Polecam Agaz auto gaz Wrocław. . Bardzo fachowa obsługa. Moja Honda śmiga na gazie bez zarzutu.
      • Gość: PiotrPawlicki Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.15, 14:43
        Ja korzystam z auto serwisu motolab.pl/zakres-uslug/ mają korzystne ceny, zarówno dla osób prywatnych, jak i firm. Dodatkowo dysponują mechanikami, którzy znają się na swojej robocie.
        • Gość: Firz Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.15, 22:31
          Jeśli chodzi na przykład o serwis opon to warto korzystać z mobilnych serwisów, takich jak chociażby pneumaster: pneumaster24.pl/ są tańsze i działają 365 dni w roku.
    • makito Re: Polecane warsztaty 19.12.15, 18:48
      Szanowni, Total Team organizuje konkurs, który możecie polecić swoim mechanikom jako formę promocji. Chodzi o pisanie artykułów pod patronatem Totala. Dla osób piszących są nagrody, punkty oraz zaproszenia na imprezy.
      • mastermajster Re: Polecane warsztaty 02.01.16, 01:43
        Z regeneracją i wyważaniem turbosprężarek w pełnym zakresie obrotów warto zajrzeć do gdańskiego Promor's, Fachowcy w każdym calu. Namiary: www.promors.pl/index.php/uslugi.html
    • bialomyzy Re: Polecane warsztaty 09.02.16, 09:53
      Hit Car, Warszawa ul. Górczewska 228, tel +48 226647161, www.moto-uslugi.com/warsztat/warszawa/hit-car . Mogę z czystym sumieniem polecić tych panów! Już od kilku lat korzystam z ich usług. Ostatnio naprawiali mi skrzynie biegów i jestem jak na razie wszystko ok!
      • kieszkowix Re: Polecane warsztaty 10.02.16, 12:19
        Ofertę mogą mieć tańszą, ale części, które Ci wstawią będą gorszej jakości, co do tego możesz mieć pewność. Ja wolę być spokojny jeśli o to chodzi, dlatego podjeżdżam do Sztukowskiego jak mam jakiś problem.
    • bartosz.k.1980 Re: Polecane warsztaty 11.02.16, 08:23
      MCS Sp. z o.o. - Jagiellońska 65a Warszawa - www.mscauto.pl

NIE POLECAM !!!
      Poprzedni warsztat, który tam się mieścił był godny polecenia - po zmianie na MSC Auto to jeden wielki dramat. Z pozoru wszystko wygląda porządnie - regularne wpisy na facebook'u mają świadczyć o popularności i prężnej działalności. Faktycznie to mrzonka.
      Firma ma problemy z załogą - nikt tam nie chce pracować najwyraźniej. Auta stoją długo i czekają nie wiadomo na co. Klienci są zwodzeni rzekomymi postępami prac. Zamawiane są części zamienne, które nie pasują. Na wszystko trzeba czekać a co najgorsze te usługi wcale tanie nie są. Do dzisiaj nie mogę się doprosić o wykaz prac i użytych części - dopiero jak zapłaciłem za weryfikację w innym warsztacie to dowiedziałem się co to za jakość oferuję MSC Auto.
      Jak dla mnie jest to warsztat pokroju dziupli pana Staszka, tylko że ładnie opakowany. Żadnej fachowości i kompetencji.
    • dirna Re: Polecane warsztaty 12.02.16, 10:47
      Warsztat Samdoor Boruszowice 42-690 ul. Cicha 6 www.Samdoor.pl Polecam
    • sebania83 Re: Polecane warsztaty 16.02.16, 13:09
      Warsztat Samochodowy Moto Ciler, Gdańsk ? Letnica 80-955, Marynarki Polskiej 96, telefon: 514-303-721, www.motociler.pl
      Korzystam z nich od dawna i jestem zadowolony. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka