Dodaj do ulubionych

Opony rolnicze i

01.03.19, 22:14
Korzystaliśmy niedawno z usług serwisu KŻYHO, znajdziesz go na noweopony.eu/, oferują opony nowe i używane do ciągników, przemysłowe. Posiadają profesjonalny serwis czujników ciśnieniowych. Jest tam bardzo miła i sympatyczna obsługa. Szybko, sprawnie i dokładnie tak można o nich powiedzieć. Przez przypadek z mężem trafiliśmy do tego serwisu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości świadczonych usług. Polecamy ten serwis, jak tylko będziemy potrzebowali coś to zaraz jedziemy do nich. Z doświadczenia wiemy że będziemy dobrze i fachowo obsłużeni.

Monia2019
Obserwuj wątek
    • mareknowicki455 Re: Opony rolnicze i 02.03.19, 08:53
      Masz Pani racje ten serwis KŻYHÓ jest faktycznie bardzo dobry. Co ja się naszukałem opony do ciągnika to szkoda gadać. Tak to jest jak moja kobita chciała ciągnik z zachodu coby się przed sąsiadami pokazać. Kłopot tylko i nic więcej ale ja do gadania nic nie mam to teście rządzą a mówiłem jej żeby u nas kupić to nie uparli się a potem Marek szukaj. No dobra kiedyś przypadkowo przejeżdżałem i zobaczyłem ten warsztat, pomyślałem że wstąpię i zapytam i tak nie będą mieli. Tam powitał mnie bardzo miły Pan. Nie był wcale zdziwiony, powiedział że ma sporo takich opon nieco innych i może coś znajdziemy. Faktycznie dopasował potrzebną mi oponę. Bardzo się cieszę że tam pojechałem. Widać że to solidna i porządna firma. Teraz jak coś będzie potrzeba to tylko tam jadę. Też tą całą aparaturę do sprawdzania ciśnienia z tymi wszystkimi czujnikami też tam mają. Och jaki jestem zadowolony i z tego że załatwiłem i z obsługi. Rzadko się zdarza że tak rozmawiają z klientem. Super serwis ten KŻYHÓ.

Marek455
    • aleandra7 Re: Opony rolnicze i 04.11.20, 16:52
      A korzystaliście może z usług mobilnych, jeśli chodzi o wulkanizację? W Bydgoszczy mamy taki jeden serwis autobydgoszcz.pl/ Wystarczy jeden telefon i podjeżdżają ze sprzętem we wskazane miejsce :) Fajna alternatywa dla dzisiejszego zabieganego świata :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka