Gość: lechmiroslaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 21:23 szukam dobrego speca od pomp wtryskowych w warszawie jak można to prosze o namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirek Re: dobry spec od pomp wtryskowych w wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 21:42 To zelezy jaki to samochod ale dobrzy fachowcy sa czesto w stacjach Bosch-service ,niestety raczej do tanich nie naleza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ath 42 Re: dobry spec od pomp wtryskowych w wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 21:54 vw t4 padła pompa jak ciepły nie odpala pod broniszami jest jeden podobno dobry telefonicznie stwirrdził że koszt 1000 1200 remont kapitalny i daje gwarancje na rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: dobry spec od pomp wtryskowych w wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 22:18 No to w miare normalna cena ja w Poznaniu 4 lata temu za calkowita regenracje byc moze takiej samej bo od passata 1.9td zaplacilem 900zl .Pozniej bez kloptow pojedzila jeszcze u mnie 150tys km i samochod sprzedalem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechmiroslaw Re: dobry spec od pomp wtryskowych w wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 22:59 dzięki czyli taka musi byc cena mówi sie trudno i płaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rado Re: dobry spec od pomp wtryskowych w wa IP: *.aster.pl 02.09.07, 21:34 Witaj. Czy naprawiłeś tę pompę? Czy możesz polecić ten warsztat? Mam ten sam dylemat i powoli przyzwyczajam się do myśli, że odchudzi mi się portfel. ;-) h Odpowiedz Link Zgłoś