kachape 05.10.09, 13:19 życząc cierpliwości do nas:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1madzia7777 Re: witamy nowego eksperta! 05.10.09, 14:13 Witam, jestem tu nowa i mam małe pytanie organizacyjne. Jak można (i czy w ogóle można ) zadać pytanie ekspertowi? Na jakiej zasadzie to się odbywa? Z góry dziekuję za odpowiedź i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: witamy nowego eksperta! 05.10.09, 15:25 Pytania zadajemy zakładając wątek - w temacie z grubsza pisząc czego dotyczy, w treści posta opisujemy problem. Ekspert - oznaczony nickiem w kolorze niebieskim - odpowiada w tymże wątku. Uprasza się z góry i nie poganianie Eksperta :) Z czerwonymi nickami ukazują się komunikaty administracji forum. W razie innych pytań dotyczących poruszania się po forum, zapraszam na pocztę, adres to mój nick, czyli zona_mi oraz @gazeta.pl, albo do bezpośredniej opiekunki tego forum, demonii.larua - adres analogicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: witamy nowego eksperta! 05.10.09, 18:41 Witam i ja :) serdecznie też :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: witamy nowego eksperta! 05.10.09, 23:09 ja tez witam nowego Eksperta :) niechże się Panu dobrze tu dzieje i długo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cas_sie Re: witamy nowego eksperta! 06.10.09, 13:29 witamy i czekamy na swiatłe opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwester.bielas Re: witamy nowego eksperta! 08.10.09, 07:56 Dziękuję za miłe przyjęcie i wszystkim również życzę cierpliwości do mojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś