tropem_misia1 20.10.09, 10:36 WIETRZE DMIJ W ŻAGLE DNIA NIECH PRAWYM HALSEM POMKNIE KU ZACHODOWI SŁOŃCA SZALEŃCOM NIE DAWAJ KOTWICY Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: dmij 20.10.09, 11:19 There was a time When I was so broken hearted Love wasn't much of a friend of mine The tables have turned, yeah 'Cause me and them ways have parted That kind of love was the killin' kind Now listen All I want is someone I can't resist I know all I need to know by the way that I got kissed I was cryin' when I met you Now I'm tryin' to forget you Love is sweet misery I was cryin' just to get you Now I'm dyin' cause I let you Do what you do - down on me Now there's not even breathin' room Between pleasure and pain Yeah you cry when we're makin' love Must be one and the same It's down on me Yeah I got to tell you one thing It's been on my mind Girl I gotta say We're partners in crime You got that certain something What you give to me Takes my breath away Now the word out on the streetIs the devil's in your kiss If our love goes up in flames It's a fire I can't resist I was cryin' when I met you Now I'm tryin' to forget you Your love is sweet misery I was cryin' just to get you Now I'm dyin' cause I let you Do what you do to me 'Cause what you got inside Ain't where your love should stay Yeah, our love, sweet love, ain't love If you give your heart away I was cryin' when I met you Now I'm tryin' to forget you Your love is sweet misery I was cryin' just to get you Now I'm dyin' just to let you Do what you do what you do down to me, baby, baby, baby I was cryin' when I met you Now I'm tryin' to forget you Your love is sweet misery I was cryin' when I met you Now I'm dyin' cause I let you Do what you do down to , down to, down to, down to I was cryin' when I met you Now I'm dyin' to forget you Your love is sweet I was cryin' when I met you [fade] Płacząc Był czas Kiedy miałem złamane serce Miłość nie była moją przyjaciółką Ale role się odwróciły Bo moje i ich drogi rozeszły się Ten rodzaj miłości był zabójczy Chcę kogoś, komu mogę się przeciwstawiać Wiem wszystko, co powinienem wiedzieć Dzięki temu, jak zostałem pocałowny Płakałem, kiedy cię poznałem Teraz próbuję o tobie zapomnieć Twoja miłość to słodkie cierpienie Płakałem, żeby cię zdobyć Teraz próbuję, bo cię zostawiłem Rób dalej, to, co mi robisz Teraz nie ma nawet miejsca na cokolwiek Pomiędzy przyjemnością i bólem Taak, płaczesz, kiedy się kochamy To musi być jedno i to samo To mnie powala Taak, muszę ci coś powiedzieć Wciąż o tym myślę, dziewczyno muszę przyznać Jesteśmy partnerami w tej zbrodni Masz właśnie to coś, Co zapiera mi oddech w piersiach Słowo rzucone na ulicę Jest szatańskie w twym pocałunku Jeśli nasza miłość stanie w płomieniach To będzie ogień, któremu nie sprostam Płakałem, kiedy cię poznałem Teraz próbuję cię zapomnieć Twoja miłość to słodkie cierpienie Płakałem, żeby cię zdobyć Teraz umieram, bo cię zostawiłem Rób dalej, to, co mi robisz Wszystko, co masz w sobie Nie jest miejscem, w którym to powinno pozostać Tak, nasza miłość, słodka miłość, to nie miłość Dopóki nie oddasz swego serca Płakałem, kiedy cię poznałem Teraz próbuję cię zapomnieć Twoja miłość to słodkie cierpienie Płakałem, żeby cię zdobyć Teraz umieram, żeby cię zostawić Rób dalej, to, co mi robisz Mała, mała, mała Płakałem, kiedy cię poznałem Teraz próbuję cię zapomnieć Twoja miłość to słodkie cierpienie Płakałem, kiedy cię poznałem Teraz umieram, bo cię zostawiłem Rób dalej, to, co mi robisz Płakałem, kiedy cię poznałem Teraz próbuję cię zapomnieć Twoja miłość to słodkie cierpienie Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: dmij 20.10.09, 17:13 Hurricane Rick robi to lepiej ode mnie => www.youtube.com/watch?v=ZRYdRyPbGqg&hl=pl Odpowiedz Link