trusiaa 26.11.09, 09:49 Tak mało trzeba nam (i dużo tak) żeby szczęśliwym być drugiemu szczęście dać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziolo.zielone Re: Hip, hip... 01.12.09, 09:02 Zazdroszczę mu, ja chcę chwilę błogostanu! Tyle, że przytyć aż tyle to bym nie chciała. Może tylko troszkę Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Hip, hip... 01.12.09, 09:05 Niech Hipcio nie będzie nam inspiracją dla wagi!!Sie odchudzam...niedostatecznie zresztą. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Hip, hip... 01.12.09, 09:43 Tropciu, po pierwsze zapamiętaj raz na jutro to urządzenie wrogiem dziewczyny jest: Słowo "dieta" wyrzuć natychmiast ze swojego słownika!!! (a tak serio serio: tylko pięć małych regularnych, urozmaiconych posiłków zapewni Ci wymarzoną figurę bez żądnego wysiłku i z uśmiechem na obliczu - howgh!) Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Hip, hip... 01.12.09, 09:48 Odchudzałam się kiedyś, dawno temu. Skutecznie i trwale. Teraz chudnę i już nie chcę być chudsza. Jako wychudzona "starsza pani" będę wzbudzać litość żałosnym wyglądem Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Hip, hip... 01.12.09, 10:03 A taki okrąglutki pączek nie ma ani jednej zmarszczki. Ale chodzi o to ,że jak sie targa ze sobą za dużo kg,to człek się zle czuje i boli tu i ówdzie. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Hip, hip... 01.12.09, 10:07 Boli tylko wtedy, gdy bardzo kościstą pupą usiądzie się na twardym krześle. Precz ze zmarchami! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Hip, hip... 01.12.09, 10:08 Krzesło można wymościć podunią w biedronki. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Hip, hip... 01.12.09, 10:16 Tropciu kochana, idzie zima - tak? I komu WTEDY będzie miło i ujutnie, choćby mrozy trzaskały? Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Hip, hip... 01.12.09, 10:20 Misiowi będzie ciepło Naprawdę sadzisz, że pulchniutcy ludzie nie marzną? Teraz nigdy nie marznę (szybka przemiana materii), w czasach pulchnych zdarzało się być zmarzluchem. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Hip, hip... 01.12.09, 10:13 I jeszcze wtedy gdy śpi się na dość twardym materacu. Wtedy żebra mogą boleć-sypiam na boku Się nie śmiejcie okrąglutkie i apetyczne, ja po prostu jeść nie mogę. Odpowiedz Link
tropem_misia1 przeca gadam, 01.12.09, 10:14 że nie chce być okrąglutka. Jeść nie możesz tak jak spać.Stress. Zabić stressa!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ave.duce Re: przeca gadam, 01.12.09, 10:23 tropem_misia1 napisała: > że nie chce być okrąglutka. > > Jeść nie możesz tak jak spać.Stress. > Zabić stressa!!!!!!!!!!!!! Na śmierć! :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: przeca gadam, 01.12.09, 10:27 Będzie dobrze! > to mówiłam ja, Jarząbek vel Ave.duce Odpowiedz Link