c_m_y_k 01.05.09, 19:30 Dziewczyny! Czy zbierając się z pikniku nie znalazłyście pozostawionej przez nas piłki. (nieduża, biała, z kolorowymi rysunkami chyba zwierzaków i napisami prawdopodobnie w języku Litewskim). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamajoanna41 Re: piłka 02.05.09, 09:27 My z Gosiami szłyśmy ostatnie, było pusto. Widocznie dzieci gdzieś wykopały dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
lynettes Re: piłka 02.05.09, 14:30 mam te piłkę; komisyjnie stwierdzono, że to z naszego obozu i zabrałam ją; oddam przy najbliższej okazji, nie wiem czy we wtorek bo Lena ma wirusówkie, już nie bełta ale ma wysoka goroćzakę i kiepsko sie czuje więc pewnie nie damy rady przyjść, ale piłka u nas nie zginie Odpowiedz Link Zgłoś
c_m_y_k Re: piłka 04.05.09, 16:16 Dzięki! Wiedziałam że nic nie zginie:) Odbierzemy przy okazji. Jak tam Lenka? Odpowiedz Link Zgłoś
lynettes Re: piłka 04.05.09, 20:32 Marnie, nie chce jeść a dużo wydala, nie wiem ile tak pociągnie, niby humor jej wraca ale nie chce leków przyjmować... zaraziła mnie i Marka, ja jako tako, mężulo poleguje gdzie może; wirus jakiś chyba atakuje Odpowiedz Link Zgłoś