Dodaj do ulubionych

pogięło mnie

09.03.11, 11:25
w prawo najchętniej, tzn prawy bok boli jak cholera, jak się prostuję to najbardziej na wysokości talii lub minimalnie powyżej, dziecia nie mogę wziąć na ręce, oddechu głębokiego również..spałam jak zwykle, okryta jak zwykle, raczej nie "przewiało" ...wnętrzności?
a boli tak głucho jakby..jak dotykam to nie, tylko jak sie ruszam..

umrę?
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: pogięło mnie 09.03.11, 11:28
      ale jesteś pewna, że to boku? Bo mnie jak przewieje to z tyłu korzonki łamią. Może jakąś maść rozgrzewającą zastosuj?
      • matysiaczek.0 Re: pogięło mnie 09.03.11, 11:34
        a wiesz że moze zastosuję...

te korzonki to tak staaaaro brzmią

jakbym nad grobem juz stała
    • andzik27 Re: pogięło mnie 09.03.11, 11:33
      ha! znam ten ból. Nazwali mi to neuralia międzyżebrowa. Jak najszybciej do lekarza po receptę na mydocalm i ketonal (ja byłam na pogotowiu). Samo nie przejdzie.
    • olinka20 Re: pogięło mnie 09.03.11, 11:34
      A wyrostek masz?
      • matysiaczek.0 Re: pogięło mnie 09.03.11, 11:40
        ja bardzo przepraszam...kurcze no przykład masz...stron niestety nie rozróżniam....tam gdzie prawa to wiem stąd, skąd wycięli mi wyrostek...a boli mnie przecie teraz z lewej....cholera trzeba było długopis do ręki wziąć...sad
        • olinka20 Re: pogięło mnie 09.03.11, 11:45
          Hłe hłe, ja tez tak własnie rozrózniam strony.
          Po bliźnie wyrostkowej big_grin
          Czyli pewnie korzonki, lec do lekarza bo cie pognie do konca.
    • prigi Re: pogięło mnie 09.03.11, 11:34
      umrzeć nie umrzesz, ale idż do lekarza. da ci zastrzyk przeciwbólowy i leki.
      stawiam mimo wszystko na przewianie-mnie bolało na wysokości płuc, tak jak piszesz-schylić się nie dało, oddychać tyż nie, było tylko gorzej.pojechałam do piguły dał mi zastrzyk z ketanolu i minęło szybciutko. był tylko jeden szkopuł-zasypiałam idąc po córkę do teściów, ławki tak uroczo się do mnie uśmiechały big_grin chwała, że nie pojechałam samochodemwink
      • matysiaczek.0 Re: pogięło mnie 09.03.11, 11:43
        kurcze no weźcie mnie nie straszcie tym ketonalem...ruszać sie jeszcze mogę, dziecia nie muszę brac na ręce...mogę poczekać z tym zastrzykiem?
        • prigi Re: pogięło mnie 09.03.11, 11:49
          ale, że co? zastrzyku się boiszsuspicious a fe, taka dużawink
          zastrzyk jest jednorazowy, aby ból puścił. samo nie przejdzie. na mnie pewnie tak zadziałał, bo ja ogólnie nie biorę leków przeciwbólowych, a tu z takiej armaty mi wystrzelilismile ale ból minął błyskawicznie
    • matysiaczek.0 Re: pogięło mnie 09.03.11, 13:17
      FASTUM odjęło boleści, rozumiem, że na zastrzyk nie muszę?

i dzieki Bogu smile
      • sewa.49 Re: pogięło mnie 09.03.11, 18:13
        To i ja sie podepne pod ten watek. Jakzescie takie mudre to powiedzcie mi czemu mnie pod lopatka prawa napierdziela. Tak mam od paru miesiecy. I nie wiem od czego i dlaczego. Myslalam ze to starosc, a teraz wiem, ze nie wszyscy tak maja suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka