Dodaj do ulubionych

Justynka Zakopianka

14.02.11, 22:52
Powiem to tak... pracuje w casto już parę ładnych lat przeżyłem kilka dziwnych sytuacji i "awansów", ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem !!!
Nowa kierowniczka R 80 !!!
Nie wiem jakim cudem, jakim prawem i jakim ch..em znalazła się na takim stanowisku uncertain ?!?!?!
Gnojenie ludzi, wprowadzenie BARDZO dziwnej, więcej, ... nerwowo-zje....banej atmosfery to chyba "J"ej jedyny atut !!!
...... najlepszy przykład...... z dniem kiedy dostała władzę prawie połowa ekipy R80 poprosiła o przeniesienie na inny dział - bądź sklep i żeby było jej mało to (zaczyna) pozbywać się reszty ekipy !!!! To chyba nie jest normalne !!!!! Nie mamy pojęcia kto ją faworyzuje ale coś takiego nie powinno mieć miejsca !!!!!!!!!!!
Z całego serca życzę J.Z. żeby została sama na dziale i miała możliwość wykazania się jakim jest doradcą na swoim dziale....
NAWET NIE WIESZ KIEDY K...A POWINIE CI SIĘ NOGA !!! Ale cały sklep ma nadzieję że już nie długo !!! SAMA SIĘ PODDASZ !!!
Pozdro ...
Obserwuj wątek
    • castoramex Re: Justynka Zakopianka 19.02.11, 21:06
      Witam, wszystkich na forum oraz ciebie kolego castoptak, cieszę się że poruszyłeś wkońcu ten temat, mam także wiele do powiedzenia.Tak jak ty pracuje w castoramie bardzo długi czas, za czasów naszego dyrektora którego awans nie zmienił i jest człowiekiem takim jakim był.
      tak jak ja i wszyscy pracownicy ze sklepu zakopianki są zaskoczeni wyborem nowej niekompetentnej osoby na stanowisko kierowniczki R80.Jest to osoba z którą nie da sie współpracować miedzy dziłami, jej hamskie odnoszenie sie do praconików działów całego sklepu jest skandaliczne...mozna tu cytować wiele róznych wulgarnych słów pochodzących z jej ust.Jeśli dyrektor zapyta sie kazdego pracownika nie tylko z działu R80 każdy potwierdzi ten wątek. Bo nigdy do tej pory nie było takich sytuacji i takiej atmosfery na dziale R80,jakie są od momętu wyboru kierowniczki na ten dział .wszyscy maja nadzieje ze w niedługim czasie sie to zmieni i dział R80 bedzie funkcjonował jak za czasów innych kierowników. Pozdrawiam wszystkich na forum Castoramex
      • jedyny-rexmax Re: Justynka Zakopianka 20.02.11, 08:32
        A może jak jest tak źle u Was, to zebrać się i pójśc do DS z informacją. Często zdarza się, że do góry takie sprawy nie docodzą... a jak to nie pomoże to jest jeszcze DS regionalny.
        Pomyłkę każdy może popełnić i błędnie awansować kogogś na stanowisko, ale nie może być tak, że taka pomyłka roz...la dział. To się odbija na wszystkich i na wynikach.
        Zróbcie coś z tym - nie bójcie się iść do DS. Będziecie się trzymać razem to Wam uwierzy i coś z tym zrobi...
        Zyczę powodzenia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka